Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Opereta'

Ljubo Pavasović Visković otkrio da je Severina više puta prijavila Milana

ljubo pavasović visković
24.12.2013.
u 21:26

Odvjetnik Milana Popovića, Ljubo Pavasović Visković za Blic je otkrio kako je njegov klijent ugrožen svaki put kad dolazi u Hrvatsku vidjeti sina Aleksandra.

Odvjetnik Milana Popovića, Ljubo Pavasović Visković za Blic je otkrio kako je njegov klijent ugrožen svaki put kad dolazi u Hrvatsku vidjeti sina Aleksandra. Severina je, naime, podigla nekoliko prijava protiv njega.

- Lakonsko podnošenje kaznenih prijava opasna je igra tim više što je gospodin Popović u Hrvatskoj stranac koji zbog kaznenog potupka može imati puno više neugodnosti nego hrvatski državljanin. To znači da postoji mogućnost da gospodin Popović po ulasku u Hrvatsku bude priveden državnom tužitelju. Proceudra privođenja podrazumijeva stavljanje lisica na ruke. Kada protiv nekog podnosiš kaznnu prijavu, jasan je cilj da ta osoba bude kažnjena i sama ta činjnica najbolje govori o namjerama gospođe Vučković. Međutim, mislim da je i našem državnom sudu jasan motiv podnošenja ovih kaznenih prijava i da našim organima gonjenja ne pada na pamet da budu uvučeni u ovu operetu. Uostalom, gospodin Popović dosad je uredno dolazio na svako ispitivanje i razložno demantirao dosadašnje prijave gospođe Vučković, rekao je Pavasović.
 

>> Severinina odvjetnica nakon drugog ročišta: Zadovoljni smo!

Komentara 7

MA
matador007
09:19 25.12.2013.

Kako se je taj jadnik uspio tako obogatit,to zna samo Bog,s obzirom da je tako naivan i glup što se ostalog tiče. Nju još nekako razumijem,navikla je na luksuz,pa ne bira ni mušterije,ni način da dođe do novca. Ali pametnunu i razumnu osobu koja čita i vidi sve ovo i divi joj se,e to je ludilo od osobe!!!

LO
lojtra1
08:05 25.12.2013.

Čak mi je i žao tog čovjeka i mislim da mu sve to nije trebalo. Da je bar prije čitao komentare na večernjem listu znao bi s kim ima posla. Netko tko u kratkom vremenu prijeđe put od "Gospe moja"oja" do "Gas, gas" ne može biti normalan!

ZV
zeljko.visnic
07:21 25.12.2013.

najbolje rješenje za obadvoje je da centar za socijalnu skrb zbog dobrobiti djeteta isto oduzmu i dadu na posvojenje,jer iz svih tekstova u novinama vidljivo je da im djete služi za prepucavanje i ucjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije