Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME JOJ PROLETJELO

Seksi diva Kylie Minogue slavi svojih prvih pola stoljeća

Kylie Minogue
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
28.05.2018.
u 08:34

Jedna od najseksepilnijih žena na svijetu ponosno govori o svojim godinama i svemu što je prošla u životu, uključujući bitku s rakom

Tko bi rekao da jedna od najseksepilnijih zvijezda na svijetu danas slavi 50. rođendan? Iako izgledom i stanjem duha nimalo ne odaje dojam žene koja je zakoračila u šesto desetljeće, Kylie Minogue ponosno govori o svojim godinama i ističe da će ovu okruglu brojku proslaviti velikom zabavom.

– Priredit ću zabavu, što nije tipično za mene s obzirom na to da inače izbjegavam takve stvari. Ali pozvat ću nekoliko prijatelja – nedavno je otkrila pop-ikona i dodala da je u ovoj fazi života uistinu sretna. A ima i razloga biti jer je u travnju objavila još jedan studijski album naziva “Golden” i uspješno se oporavila od prekida s glumcem Joshuom Sasseom, koji ju je ostavio krajem 2016.

Na sceni već 38 godina

Iako u ljubavnom životu nije imala puno sreće pa je tako nizala brodolome, među kojima i onaj s preminulim frontmenom skupine INXS, Michaelom Hutchenceom, s kojim je bila krajem ‘90-ih, zatim velikom ljubavi, francuskom glumačkom zvijezdom Olivierom Martinezom, s kojim je hodala od 2003. do 2007., modelom Andresom Velencosom s kojim je provela pet godina te naposljetku ovaj s Joshuom, u poslovnom smislu pratila ju je sreća.

Australka visoka 152 centimetra na svjetskoj javnoj sceni se pojavila prije 38 godina kada je dobila ulogu Charlene u sapunici “Neighbours”. Trenutak kada se njezin lik udavao za onaj kolege Jasona Donovana, s kojim je kasnije snimila hit singl “Especially For You” i bila u kratkoj vezi, pratilo je čak 20 milijuna gledatelja, zbog čega je prozvan jednim od najromantičnijih televizijskih trenutaka u povijesti. Glumačku karijeru zamijenila je glazbenom, a popularnost je stekla hit-singlom iz ‘80-ih “Locomotion”.

Kylie Minogue
1/9

Uslijedile su suradnje s legendarnim Nickom Caveom, Robbiejem Williamsom i bendom The Manic Street Preachers, kao i uloge u filmovima “Delinquents” i “Streetfighter”.

Objavila je devet albuma koji su zasjeli na sam vrh glazbenih ljestvica, a pokrivaju razne glazbene žanrove, a čak šest njezinih svjetskih turneja bilo je rasprodano. No život ju nije mazio. Prije više od deset godina ova džepna Venera, kako ju nerijetko nazivaju, suočila se s teškom dijagnozom – karcinomom dojke. Iako je nakon mukotrpne borbe uspjela pobijediti bolest, Kylie je priznala kako joj je cijelo to iskustvo promijenilo pogled na majčinstvo, koje je nekad uzimala zdravo za gotovo.

Ružno je kad ti uzmu snove

– Kada vas rak pogodi, morate sve to razmotriti. Vjerujte mi, dogodi vam se da u jednom trenutku, kad vam netko kaže: ‘Pa, ima toliko opcija’, počnete vrištati. Naravno, super je da postoji opcija. Genijalno je da ima opcija! Ali kada se nosite i s drugim stvarima, pa čak i onima koje ste uzimali zdravo za gotovo, kao što je majčinstvo, i netko ili nešto vam ih oduzme...

Zamišljaš kako bi izgledalo tvoje dijete, ni li to bila djevojčica ili dječak. Što bi mojeg imali u sebi. To je tužno, ali s time sam se morala suočiti – kazala je pjevačica i glumica i dodala kako ne zna hoće li ikad iskusiti čari majčinstva, ali zato uživa u druženju s troje nećaka.

 

Komentara 1

TR
trolokva
11:07 28.05.2018.

A koliko ih to misli docekat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije