Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna i bogata

Seksepilna Tamara Ecclestone u donjem vešu zarađuje džeparac

tamara ecclestone
Ultimo
18.09.2011.
u 10:16

Kćer Bernieja Ecclestonea vlasnika formule 1, opet se skinula za kampanju donjeg veša Ultimo, a vlasniku tvrtke je i muza pa joj je posvetio svoju kolekciju

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone nedavno je potrošila milijun funti (oko devet milijuna kuna) na kristalnu kadu pa ne čudi da je morala potražiti neki ‘ekstra način zarade’.

Stoga, prihvatila se poziranja i za modnu liniju donjeg veša Ultimo snimila zavodljivu kampanju.

Naravno, kćeri Bernieja Ecclestona, vlasnika formule 1 i jednog od najbogatijih Britanaca, ne treba zaista džeparac, već Tamara jednostavno voli tu i tamo sama zaraditi, a i donje rublje joj je fetiš.
Ovo joj je drugo snimanje za tvrtku Ultimo, a čini se da je postala i muza šefa kompanije Michellea Monea jer joj je posvetio svoju novu kolekciju.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:44 18.09.2011.

Strasno je koliko je balkanizma utkano u ove dvije djevojke. Zaudaraju na Balkan cak i u najluksuznijem djelu Londona. Slavice,...ucini nesto jer ovo vise ne vodi nigdje.

OB
-obrisani-
12:46 18.09.2011.

18.09.2011. u 11:17h double_D je napisao/la: \"donji veš\"??...pa valjda je \"donje rublje\". odakle je ovaj novinar, iz Bačke Palanke hebote? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja vjerujem da je iz centra Zagreba ili mozda Splita jer se danas vise manje tako govori u timm sredinama,......Bandic, Kerum, Djakic, Bebic, Kalmeta,.....Rojs, Rajic,.......

Avatar double_D
double_D
11:17 18.09.2011.

\"donji veš\"??...pa valjda je \"donje rublje\". odakle je ovaj novinar, iz Bačke Palanke hebote?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije