Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAROMODNA SHVAĆANJA

'Savjetovali su mi da se ne držim s djevojkom za ruku ako želim ulogu'

Kristen Stewart
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
1/4
06.09.2019.
u 13:27

- Rečeno mi je da bi ako želim zadržati uspješnu karijeru ne bih trebali grliti djevojke u javnosti, niti se izjašnjavati kao lezbijka, što me zgrozilo. Pa ni te ljude nitko ne pita da se izjašnjavaju kao heterosekusalci - kazala je Stewart.

Hollywoodska zvijezda Kristen Stewart otkrila je kako su je moćnici filmske industrije savjetovali da se ne drži s djevojkom za ruku ako želi ulogu u Marvelom filmu. 

Kako je kazala u inttervjuu za Harper's Bazaar, rečeno joj je kako to može "biti zbunjujuće djeci".

- Odbila sam uopće imati posla s takvim osobama koja imaju staromodna shvaćanja - kazala je Stweart dodavši da će radije uživati u životu nego da ga "štiti".

Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

- Rečeno mi je da bi ako želim zadržati uspješnu karijeru ne bih trebali grliti djevojke u javnosti, niti se izjašnjavati kao lezbijka, što me zgrozilo. Pa ni te ljude nitko ne pita da se izjašnjavaju kao heterosekusalci - kazala je Stewart. 

Inače, glumica je tri godine bila u vezi s Robertom Pattisonom, kolegom iz serijala "Sumrak",a nakon toga djevojka joj je postala Stella Maxwell. Trenutačno je u vezi sa scenaristicom Dylan Meyer.

Ključne riječi

Komentara 3

GR
gragakarlovac
14:07 06.09.2019.

znao sam. 99% svjetske populacije nije gej i jednostavno ne zele voditi brigu o toj temi, jer nije vazno. 1% je gej i oni se trude na sva zvona. zato izgleda da ih je vise, a u biti, non-gejevi su samo pasivni jer to je tema za luzere.

Avatar Ledeni
Ledeni
14:01 06.09.2019.

Dajte više otkantajte s ovim nakazama.

FO
fobos
14:04 06.09.2019.

Ako neka žena ili muško od 20,40 ili 60 godina želi imati seksualne odnose isključivo s 14 godina starim osobama i u slučaju da taj ili ta maloljetnik/ca na to pristane onda bi zakonski trebalo omogućiti i takvima da oslobode svoju seksualnost i da osjećaju sretni u životu. Ovako oni svoju seksualnost moraju potiskivati ne sretni su i depresivni, a drukčiji od njih još ih i pogrdno nazivaju pedofilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije