Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TITOVA UNUKA

Saša Broz objavila fotografiju s kćerkom, glumica joj poručila: 'Imaš stav i ponos od dida'

Zagreb: Kazališna redateljica Saša Broz
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/8
07.12.2023.
u 16:18

"Ljubljana", napisala je unuka Josipa Broza Tita u opis objave i dodala emotikon srca. Fotografija je brzo dobila skoro 2000 lajkova i brojne komentare. Inače, Sara je prije nešto više od godinu dana promijenila prezime. Umjesto očevog Zidarić, sad nosi prezime svoje prabake Herthe Haas, jedne od pet žena Titovih žena.

Kazališna redateljica Aleksandra Saša Broz (55) podijelila je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj pozira s kćeri Sarom i otkrila da su otputovale u Sloveniju. "Ljubljana", napisala je unuka Josipa Broza Tita u opis objave i dodala emotikon srca. Fotografija je brzo dobila skoro 2000 lajkova i brojne komentare.

- Kad te malo bolje pogledam, imaš od dida stav i neki ponos. Mala predivna, poručila joj je glumica Arijana Čulina.

Inače, Sara je prije nešto više od godinu dana promijenila prezime. Umjesto očevog Zidarić, sad nosi prezime svoje prabake Herthe Haas, jedne od pet žena Titovih žena. 

Kada je odlučila promijeniti prezime, u tome su je podržali i majka i otac. 

-  Prije tri godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla - kazala nam je lani u intervjuu Saša Broz.

VEZANI ČLANCI: 

 Sara Haas zaposlena je kao scenografkinja u Zagrebačkom kazalištu lutaka, a potpisuje i scenografiju za "Tajni dnevnik Adriana Molea". U kuloarima se pak priča da je Sara nevjerojatno talentirana slikarica čija platna oduzimaju dah. Dosad je napravila tri samostalne izložbe, a njena majka nada se da će uskoro i četvrtu. 

- Malo mi je bez veze da ju hvalim jer je Sara skromna cura, no zbilja sjajno slika, kazala je Broz. Sara je rođena u njezinom braku s glumcem Rankom Zidarićem koji je potrajao šest godina. Usprkos tome, i danas su dobri prijatelji. S bivšim suprugom prije dvadesetak godina u Gavelli je režirala predstavu "Poljubac žene pauka", potresnu priču o ljubavi i prijateljstvu dvojice brazilskih zatvorenika, koju ističe kao jednu od svojih najvažnijih režija.

VIDEO: Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim' 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
17:48 07.12.2023.

Apage satanas !

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:38 07.12.2023.

Unuka zločinca

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
18:15 07.12.2023.

Nitko nije smaknuo toliko Hrvata kao krvavi šepavi bravar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije