Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo u 50. godini

Shrvana Nevenka Bekavac iz 'Ljubav je na selu' oglasila se nakon smrti supruga Zvone

Sinj: Nevenka Bekavac udala se za Zvonu Petri?evi?a
Foto: IVC
1/9
07.12.2023.
u 10:40

Nevenka i Zvone vjenčali su se 10. travnja 2017. godine, a nedugo nakon dobili su sina Stjepana. Kuma na vjenčanju bila joj je jednako kultna Vita Maslačak

Suprug jedne od najpopularnijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Nevenke Bekavac, Zvonimir Petričević, nažalost je preminuo u 50. godini života i njezin suprug je pokopan jučer u krugu obitelji. Nevenka i Zvone u braku su bili šest godina, a koliko ju je shrvala smrt supruga ispričala je u razgovoru za RTL.

- Potresena sam, ovo mi je veliki šok. Shrvana sam. Iako smo svi potreseni, život mora ići dalje - rekla je Nevenka za RTL i dodala kako njihovom sinu još nije rekla ovu tužnu vijest i to će učiniti čim smogne snage.  Nevenka i Zvone vjenčali su se 10. travnja 2017. godine, a nedugo nakon dobili su sina Stjepana. Kuma na vjenčanju bila joj je jednako kultna Vita Maslačak.  Koliko je bila sretna u braku pokazivale su i fotografije, no ove godine, pisao je RTL, ipak je ljetovala sama sa sinom i prijateljicom u Italiji dok se suprug odmarao u Hrvatskoj.

Svog supruga je Nevenka upoznala u Međugorju na hodočašću i odmah ju je osvojio svojim šarmom, a Nevenka je uvijek imala riječi hvale za njegove romantične geste. Tijekom pandemije koronavirusa bili su u Zvoninom Sinju i kako je Nevenka jednom ispričala u tom periodu su vrijeme provodili gledajući sapunice i reality show "Ljubav je na selu" i dobro su se slagali. 

- Ove godine nema restorana. Ručak uz svijeće, to sam priželjkivala. Dosad smo uvijek išli u pizzeriju u Sinju. A poklonio bi mi Zvone do sad parfem za godišnjicu - ispričala je Nevenka za njihovu treću godišnjicu braka koju zbog pandemije nisu mogli proslaviti u restoranu.  Podsjetimo, Nevenka je u "Ljubav je na selu" bila tri puta, a posebno se pamti sezona kada je bila na farmi kod Gorana Žige. No, nije izdržala do kraja na njegovoj farmi i to je posebno pogodilo popularnog Žigu. U emisiji je često govorila o odnosima s muškarcima. Priznala je i da bi teško oprostila muškarcu koji bi je prevario u vezi.

VIDEO Prijović je za apartman u luksuznom zagrebačkom hotelu dala 17 tisuća eura. Otkriveno kakva je gošća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije