Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKINULA 34,7 KG

Sara objavila fotku prije i poslije ''Života na vagi'' i sve ostavila bez daha

Sara Sitarić
Foto: RTL
1/8
13.12.2019.
u 13:00

Osim nevjerojatne transformacije, Sara je u showu pronašla i ljubav s finalistom Marinom Marušićem iz Zadra, a skinula je više od 34 kilograma.

Najmlađa kandidatkinja ovogodišnjeg Života na vagi Sara Sitarić u showu se nevjerojatno promijenila. Tome smo svjedočili i na malim ekranima, ali i sada, nakon završetka showa.

Naime, koliko je Sara ponosna na svoju transformaciju govori i činjenica da često objavi fotke ''prije i sada'' gdje se vidi koliko je napredovala. Tako je i ovaj put na svom Instagramu objavila usporedne fotke. 

"Prva je slika snimljena nekoliko tjedana prije ulaska u Život na vagi, a druga je nakon nekoliko mjeseci odricanja, truda, boravka izvan zone ugode, boravka bez svoje obitelji, prijatelja, "svojih" ljudi... nakon par mjeseci od odluke da je vrijeme početi živjeti bez straha i nakon odluke da povjerujem sebi i dođem do onoga što sam znala da u sebi oduvijek nosim! Još je puno prepreka i posla preda mnom da dođem do finalnog cilja koji sam si postavila, ali uživati na putu prema osobnom uspjehu za mene je veća nagrada nego sami uspjeh, a ključ svega leži u ZAHVALNOSTI!" napisala je ponosna Sara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva slika je par tjedana prije ulaska u @zivot_na_vagi_rtl, a druga je nakon par mjeseci odricanja, truda, boravka van zone ugode, boravka bez svoje obitelji, prijatelja, "svojih" ljudi...nakon par mjeseci od odluke da je vrijeme početi živjeti bez straha i nakon odluke da povjerujem sebi i dođem do onoga što sam znala da u sebi oduvjek nosim! 🍀💜 Još je puno prepreka i posla predamnom da dođem do finalnog cilja koji sam si postavila,ali uživati na putu prema osobnom uspjehu, za mene je veća nagrada nego sami uspjeh, a ključ svega leži u ZAHVALNOSTI! 🙏❤️ ° ° ° ° #zivotnavagi #thebiggestloser #thebiggestlosercroatia #motivation #weightlossmotivation #weightloss #inspiration #weightlossjourney #thankfull

A post shared by 🌺Sara Sitarić🌺 (@sara_sitaric) on

Inače, Sara je izjavila da je u show ušla s nadom da će prestati doživljavati poniženja, ali i kako bi napokon stala u uniformu Crvenog križa i mogla pomagati ljudima. 

Osim nevjerojatne transformacije, Sara je u showu pronašla i ljubav s finalistom Marinom Marušićem iz Zadra, a skinula je više od 34 kilograma. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:32 13.12.2019.

lijep su par... dobro su se istesali... simpatični su nam..nadam se da će se slagati... sretno

MA
marijanka
15:21 13.12.2019.

Bravo Saro i Marine.Sve najbolje vam zelim i da ostanete zajedno

Avatar __MAX__
__MAX__
13:50 13.12.2019.

I ova djevojka je preljepa bila mrsava ili bucka. Ali treba drzati do linije i kako vidimo uspjela je. Samo pravilna ishrana i obicne tjelovjezbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije