Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se suzdržavao

Marino iz ŽNV postavio fanovima pitanje, a trener mu odgovorio potpuno iskreno

Foto: Instagram
1/4
12.12.2019.
u 18:00

Natjecatelj četvrte sezone emisije "Života na vagi" Marino Marušić fanovima na Instagramu je postavio pitanje, a na njega mu je odgovorio i trener Edin Mehmedović

Natjecatelj "Života na vagi" Marino Marušić sve više se obraća fanovima putem društvenih mreža. Svakodnevno im postavlja pitanja i zajedno komentiraju svakodnevnicu, a u jednoj objavi ih je upitao treba li pomisliti na novu karijeru.

- Što mislite? Da li bih ja mogao raditi kao neki radijski voditelj? - priupitao ih je Marušić koji je u trenutku ulaska u show imao 167,1 kilogram, a priznao je i da je utjehu u hrani tražio nakon što je ovisnost o kockanju srušila odnose s ostalim članovima obitelji.

Fanovi su s oduševljenjem komentirali takvu inicijativu poručivši mu da bi on izmamio svakome osmijeh na lice. Ipak komentar s najvećim brojem lajkova bio je od trenera iz emisije Edina Mehmedovića.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Moga bi ti moga, samo kad bi tia - napisao mu je Edin, a pratiteljica mu je odgovorila: "Hahah E nek si mu rekao!"

Podsjetimo, u četvrtoj sezoni zaljubili su se Sara Sitarić i Marino Marušić koji su i nakon izlaska iz showa nastavili svoju ljubavnu romansu. - Svi misle da je prva nagrada 150 000kn, ne znajući da sam ja upecala glavnu nagradu - napisala je Sara na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj je s dečkom Marinom.

Sara je u show ušla s 137,7 kilograma i na finalnom vaganju imala je 103 kilograma, a Marino je ušao sa 167,1 kilogramom i na  finalnom vaganju imao je 109,2 kilograma. U showu su bili jedno drugome podrška i Marino je na početku svoje osjećaje sramežljivo pokazivao, a  kasnije nije mogao sakriti koliko mu Sara znači. Marino je napisao da mu je Sara najveća motivacija, a nakon showa zajedno su se zaputili u njegov rodni Zadar.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marli
18:23 12.12.2019.

Vratite nam "Život na vagi" a maknite "Ludi Bar". "Život na vagi" je jedina neodglumljena emisija na TV-u gdje se vide rezultati, gdje se vidi cilj i sve vezano uz to. Dosta je usiljenih emisija sa usiljenim smjehovima voditelja..

Avatar marlony
marlony
18:33 12.12.2019.

Ovo je gledano jer se zna cilj emisije, vide se rezultati, ljudi idu ka zdravlju i to je jedini pravac emisije uz simpatičnu koncepciju. Čista desetka !!!!

DU
Deleted user
18:24 12.12.2019.

Lijepo, nek su se našli. Ali Sara sad mora pripazit da je Marino ne prestigne u skidanju kila, ako tak nastavi, imat će on manje od nje 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije