Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi look

Sara iz 'Života na vagi' više nije plavuša, ima novu frizuru

Sara Sitarić
Foto: Instagram
1/5
26.02.2020.
u 14:22

Sara Sitarić pohvalila se novim imidžem, a jedan od ljepših komentara napisala joj je bivša natjecateljica showa Marijana Džolić.

Bivša natjecateljica showa "Život na vagi" Sara Sitarić odlučila se na promjenu izgleda. Duže vrijeme Sara je bila plavuša i sada
je postala brineta.

- Ostaci farbe na čelu i osmjeh na licu!!! Možemo u nove pobjede! - napisala je Sara uz fotografiju na kojoj je pokazala svoju novu frizuru. Javila joj se odmah i bivša kolegica iz showa Marijana Džolić i napisala predivan komentar:

- Plavuša-crnka.....sve dobro al najbitnije što ti je duša lijepa. Svi Sarini prijatelji su pohvalili njezin izgled. Osim što je zahvaljujući showu skinula višak kilograma Sara se i zaljubila u natjecatelja Marina Marušića s kojim je još u vezi.

Pogledajte koji parovi su u showu "Ljubav je na selu" pronašli i ljubav

- Sve vrijeme me bodrio i bio uz mene, motivirao me. Kad bi mi nedostajali moji prijatelji i obitelj, dva ili tri sata bi  pričao sa mnom i nasmijavao me da mi prođe vrijeme i da se oraspoložim. I počela sam jako cijeniti to što čini za mene,  nekako mi je baš prirastao srcu - opisala je Sara kako se iz prijateljstva razvila njihova ljubav. Dodala je kako ju je privukla Marinova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 1

PI
Piksy
18:05 26.02.2020.

Draga i simpa cura☺ali ja osobno sam vise za svjetliju kosu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije