Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Pao je poljubac na farmi, ali došlo je i do pobune: Nisam ja ovdje došla rintati

Foto: RTL
1/6
25.02.2020.
u 14:13

Nakon što se poljubio s Ivankom, Josip je rekao kako je sigurno htjela iskustvo s mlađim muškarcem.

Novi dan na farmama znači samo jedno – vrijeme je za nove radne zadatke. A koliko god će se djevojke zbog toga buniti, farmeri će biti ustrajni da na njihovim imanjima sve teče prema redovnom planu i rasporedu. Valter će djevojke povesti u berbu grožđa, Miro na vožnju traktorom, a Hakija u košnju trave.

''Nisam ja ovdje došla da mu rintam i budem kućanica. Ja sam žena s perspektivom u životu'', pobunit će se Marijana koja će ponovno najviše prigovarati Nikolini. Gorana je odlučila s Dušanom porazgovarati nasamo i iskreno mu reći što djevojkama kod njega najviše smeta.

Pogledajte koji parovi su se vjenčali i imaju obitelj nakon sudjelovanja u showu "Ljubav je na selu" 

No ubrzo će se pokazati kako tri farmerove djevojke više nisu toliko složne kao na početku pa će Sandra stati u njegovu obranu, a dan će završiti njegovim iskrenim suzama. Josip će svoje dame izvesti u noćni izlazak, a ono što će uslijediti baš nitko nije mogao predvidjeti – Ivanka i Josip će se poljubiti!

''Htjela je iskustvo s mlađim muškarcem'', objasnio je najmlađi farmer. A kako je do toga došlo, provjerite večeras od 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 6

KR
.Kronos.
14:48 25.02.2020.

Kad bi on znao da je Vita zapravo VITO .... No, noću ga možda iznenadi kada ga nešto toplo lupi u leđa i tvrdo ...

MA
maximinimax
16:46 25.02.2020.

To govori iskustvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije