Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nespretan

Ryan Gosling sam se tetovirao i umjesto srca u ruci nacrtao kaktus

ryan gosling
reuters
22.09.2011.
u 18:59

Glumac je tijelo, osim neuspjelom tetovažom srca u ruci, oslikao duhom, kosturom i naslovnicom dječje knjige

Pokušaj Ryana Goslinga da si sam tetovira veliku ruku koja drži krvavo srce pretvorila se u katastrofu.

– Jedna od mojih tetovaža trebala je biti velika ruka sa srcem, ali kako sam si to sam tetovirao, nije ispalo kako sam zamišljao pa sad umjesto te ruke i krvavog srca imam kaktus – objasnio je glumac. Unatoč neuspjelu pokušaju Ryan od oslikavanja tijela nije odustao, a britanskom Metrou se pohvalio čime je još ukrasio svoje tijelo. 

– Imam još crtež duha i kostura te naslovnicu knjige "The giving tree" koju je moja mama često čitala meni i sestri – otkrio je Gosling.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije