Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBILA GA

Robbie Williams želi brak, ali njegova djevojka ne

robbie
Reuters
30.09.2009.
u 13:03

Djevojka seks-simbola navodno se ne želi udati za pjevača koji je napokon spreman stati pred oltar. Aydin otpor prema bračnom životu posljedica je dvaju propalih brakova njezine majke.

Ono o čemu maštaju žene diljem svijeta, Aydi Field očito ne predstavlja ostvarenje snova. Djevojka seks-simbola Robbieja Williamsa navodno se ne želi udati za pjevača koji je, nakon brojnih prolaznih veza, napokon spreman stati pred oltar.

Aydin otpor prema bračnom životu posljedica je dvaju propalih brakova njezine majke te je svjesna koliku bol razvod može donijeti.

- Ayda voli Robbieja svim srcem i napravila bi za njega sve osim toga. O braku su počeli razgovarati nakon nekoliko mjeseci veze što je za Robbieja veliki korak. Shvatio je da je Ayda ona prava. Nakon svog ludila koje je dugo vladalo njegovim životom, vjenčanje bi ga potpuno ispunilo - otkrio je bliski prijatelj.

No bez obzira što se ne želi udati, Field baš kao i Williams u skoroj budućnosti priželjkuje djecu. Navodno su već izabrali i imena za svoje potomke, a kad jednog dana postane mama, Ayda se namjerava potpuno posvetiti obitelji.

- Želi biti domaćica, kuhati im svaki dan i pospremati. Ona i Rob žele dvoje ili troje djece - kaže izvor.

U tome slučaju Robbijev život iz bajke upotpunio bi još samo njezin pristanak da mu postane žena.

Komentara 1

SM
SMITSMIT
13:31 30.09.2009.

pitajte Gospodina Kajina on sve zna kai i komesar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije