Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"…Like Clockwork"

QOTSA danas streamaju novi album na iTunese

Michael Bolton
Foto: Duško Marušić
1/2
28.05.2013.
u 10:29

Na šestom albumu Queens of the Stone Age, koji u trgovine dolazi 3. lipnja, gostuju Alex Turner, Elton John, Trent Reznor, Dave Grohl...

Queens of the Stone Age danas puštaju stream svog novog albuma "…Like Clockwork" na iTunesima. Album bi se službeno u trgovinama trebao pojaviti 3. lipnja. Kalifornijski bend tu je vijest objavio na Twitteru.

Novi materijal već je posljednjih tjedana isproban na seriji koncerata širom Sjedinjenih Država.

"…LIke Clockwork" sadržava deset pjesama koje su Josh Homme i ostatak benda producirali u Pink Ducku u kalifornijskom gradu Burbanku.

Na albumu se pojavljuje čitav niz poznatih gostiju, od pjevača Arctic Monkeysa Alexa Turnera, preko Sira Eltona Johna i Trenta Reznora iz Nince Inch Nailsa, do Jakea Shearsa iz Scissor Sisters. Frontmen Foo Fightersa Dave Grohl prihvatio se za ovu priliku bubnjarskih palica jer je uoči simanja albuma Joey Castillo napustio grupu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije