Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKA ESTRADA

Prvi spot za prvijenac pop-tamburaša Čarobnjaka

Čarobnjaci
Foto: Screenshot Youtube
1/2
02.03.2014.
u 14:00

Band se priprema za nastup na festivalu „Zlatni glas zlatne doline“

Sve poznatiji našički sastav „Čarobnjaci band“, koji njeguju stil pop tambure, snimio je svoj prvi video spot i to za svoju prvu skladbu „Voljeti i umirati“ koju je na stihove Požežanina Tomislava Mršića uglazbio autor Mario Kovačević, također iz Požege.

Spot su „Čarobnjaci“ predstavili u našičkom hotelu „Park“, a gosti su im bili Igor Delač, mlada solistica Mia Zoraja iz Osijeka, našički  tamburaški sastav „Šogori“ i drugi.

- Snimali smo u selu Pribiševci, zatim  kod dvorca Pejačević u Našicama, a sve je odradila ekipa Foto-video studija „Alfa“ iz Slatine - kaže prvi čovjek sastava Marijan Sabljak dodajući da im je potporu u realizaciji pjesme i spota dao grad Našice.

Šest glazbenika „Čarobnjaka banda“ ne staje na ovome. Spot se već vrti na našim televizijskim stanicama, a pripremaju novu pjesmu istih autora. Uskoro će je snimiti u studiju, a namjera im je da početkom svibnja nastupe sa tom skladbom na festivalu „Zlatni glas zlatne doline 2014“ u Kaptolu.

>> Najslušaniji Kas, Šokci, Tamburaši slavonske krvi i Salaš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije