Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na novoj tv

Prvi izazovi i nagovještaj prvih simpatija pod karipskim nebom: Počinje nova sezona Survivora

Foto: Nova TV
1/23
04.03.2024.
u 16:03

Već večeras u 22.00 gledatelji će imati priliku bolje upoznati nove natjecatelje koji će se po prvi put naći u okruženju o kakvom su dosad mogli samo maštati. Počevši od večeras, članovi dva tima – plavog i crvenog – međusobno će se nadmetati za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na otoku i materijala za izgradnju kampa koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti njihov novi dom.

Dolaskom na teritorij Dominikanske Republike za kandidate treće sezone Survivora započela je avantura života. Već večeras u 22.00 gledatelji će imati priliku bolje upoznati nove natjecatelje koji će se po prvi put naći u okruženju o kakvom su dosad mogli samo maštati. Počevši od večeras, članovi dva tima – plavog i crvenog – međusobno će se nadmetati za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na otoku i materijala za izgradnju kampa koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti njihov novi dom.

Prvi susret s dominikanskim tlom kandidate je ostavio bez daha, a njihovi dojmovi još uvijek se sliježu. „Baš smo došli nekako sretni kad smo vidjeli kako je prelijepa priroda. Karipsko more u odnosu na Jadransko je manje slano. Prelijepo je i toplije“, zaključila je kandidatkinja Marina. Dok je neke okupirala netaknuta priroda, drugi su se već počeli pripremati za prvo noćenje pod Dominikanskim nebom bez kreveta i jastuka. „Prvu noć vjerujem da će svima biti zanimljivo i interesantno spavati jer smo tu prvi put i sve je novo, drugačije i neobično“, govori Mihaela, a već nakon boljeg upoznavanja i prvih druženja, nagovijestile su se i prve simpatije među pojedinim članovima.

1/23

No prilagodba na nove uvjete nakratko će pasti u drugi plan jer će kandidati svoj fokus usmjeriti na prve izazove koji će definirati početnu prednost među timovima. Plavi i crveni tim u tri različita izazova natjecat će se za vatru, opremu za ribolov te namirnice i materijal za izradu kampa, a već u prvoj epizodi gledatelji će doznati koji će tim uspjeti osvojiti više nagrada, a samim time i veću prednost.

Njihovo snalaženje na terenu iz prve ruke pratit će voditelj Mario Mlinarić koji poručuje: „Nalazimo se u Dominikanskoj Republici, zemlji u srcu Karipskog mora. Ovdje snovi postaju stvarnost – ali samo za najhrabrije“, a tko će biti najhrabriji i najsnalažljiviji u nadolazećim izazovima, tek ostaje za vidjeti.

Jedan od prvih zadataka za nove kandidate bit će paljenje vatre bez upaljača ili šibica. Tko se bolje pripremio za Survivor i koji će tim u svoj kamp ponijeti vatru, koja će za kandidate tijekom prohladnih dominikanskih noći biti pravi luksuz, ne propustite pogledati večeras na Novoj TV!

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije