Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje!

Promjena se vidi na licu! Josipa iz ŽNV novom fotkom najavila da ne odustaje

Josipa Lopac
Foto: RTL
1/4
12.02.2020.
u 21:18

Uporna i hrabra Josipa Lopac, bivša natjecateljica Života na vagi ne prestaje s vježbanjem i gubitkom kilograma.

Objavivši fotografije "prije i poslije" mršavljenja, bivša natjecateljica "Života na vagi" Josipa Lopac izazvala je val divljenja svojih pratitelja na društvenim mrežama. Na slikama je u prvom planu njezino lice koje pokazuje veliki napredak u borbi s kilogramima.

- Koliko god se isfrustriram kad stvari ne idu glatko i brzo kako sam si zamislila, uvijek se sjetim da se velike stvari ne događaju preko noći, da strpljivošću i radom mogu dogurati puno dalje - napisala je u objavi koju su pratili komentari pohvale i bodrenja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ljepotica", "Ne odustaj", "Samo budi dosljedna i doći će rezultati" i sličan niz komentara zaredao se na njezinoj fotografiji.

Podsjetimo, ona je u show prije dvije godine ušla sa 146 kilograma, a zahvaljujući disciplini, treninzima i zdravijoj prehrani u finalu je vaga pokazala da Josipa ima 89 kilograma. Nakon završetka sezone, Josipa je nastavila trenirati i paziti na prehranu.

Prisjećajući se dana finalne emisije priznala je kako nije uvijek bilo lako u toj borbi s viškom kilograma. – Mali pomaci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih, ali uvijek trebamo nastaviti dalje, bez obzira na to gdje smo skrenuli s puta!  Godina dana od finala je prošlo – napisala je i dodala kako je imala težak put, ali sada je sretna i zadovoljna.

Doduše, Senjanka se malo opustila i vratila neke kilograme pa je na vaganju tijekom snimanja 3. sezone imala 92 kilograma. U daljnjem radu i napretku motivaciju joj pruža suprug 21 godinu stariji suprug Boris kojeg pozna više od deset godina.

- Kad god pomislim da više ne mogu, on mi kaže: ‘Možeš, još imaš snage, nema predaje, idemo dalje’ - rekla je jednom prilikom Josipa.

Dean Kotiga nas je posjetio u studiju i zamalo ga napustio zbog jednog pitanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije