Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga mama

Prinčevi William i Harry tužni zbog smrti svoje dadilje Olge

Princ William
29.09.2012.
u 16:55

Olga Powell preminula je u 82. godini od srčanog udara. U kraljevskoj obitelji radila je punih 15 godina i tješila mlade prinčeve tijekom rastave njihovih roditelja i smrti majke.

Britanske prinčeve Williama i Harryja ovog je tjedna zatekla jedna tužna vijest. Njihova nekadašnaj dadilja koja ih je odgojila i bila njihova utjeha u najtežim trenucima odrastanja Olga POwell preminula je od srčanog udara u 82. godini. U kraljevskoj je obitelji radila punioh 15 godina.

Prinčevi su bili jako vezani za nju, smatrali su je članom svoje obitelji. Jedno je Olga od svih dadilja prošle godine bile pozvana na vjenčanje princa Williama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije