Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzor drugima

Princ Harry i Meghan Markle zbog ove su odluke nagrađeni s iznosom od 4400 kn

Meghan Markle & Princ Harry
Foto: Profimedia
1/6
12.07.2021.
u 08:40

Britanska dobrotvorna organizacija Population Matters koja promovira manje obitelji kako bi spasila okoliš odbjegle članove kraljevske obitelji odlučila je nagraditi njihovu "prosvijetljenu odluku".

Princ Harry i Meghan Markle početkom lipnja postali su po drugi puta roditelji. Nakon sina Archieja u njihov život stigla je i djevojčica  Lilibet Diana te je njihova obitelj sada, ako se njih pita, potpuna. Princ i bivša glumica ne namjeravaju imati više djece, a upravo zbog te odluke nagrađeni su i novčanom nagradom u iznosu od gotovo 4400 kuna. 

Naime, britanska dobrotvorna organizacija Population Matters koja promovira manje obitelji kako bi spasila okoliš odbjegle članove kraljevske obitelji odlučila je nagraditi njihovu "prosvijetljenu odluku" da imaju malu obitelj iznosom od 695 američkih dolara ( oko 4 387 kn) te vjeruju da će njihov primjer biti uzor drugima. 

Foto: YouTube Screenhshot

"Odlukom i javnim istupom o namjeri da ograniče svoju obitelj na dvoje djece, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pomažu osigurati bolju budućnost svojoj djeci i pružaju uzor ostalim obiteljima. Osnivanje manje obitelji smanjuje naš utjecaj na Zemlju i pruža veću šansu svoj našoj djeci, njihovoj djeci i budućim generacijama da procvjetaju na zdravom planetu. Pohvaljujemo vojvodu i vojvotkinju što su donijeli ovu prosvijetljenu odluku i što su potvrdili da je i manja obitelj sretna obitelj", stoji u izjavi Population Mattersa

Par koji je svoju sreću pronašao u Kaliforniji još je 2019. godine javno obznanio da planiraju najviše dvoje djece kako bi smanjili utjecaj na okoliš o kojem oduvijek nastoje voditi posebnu brigu.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
11:02 12.07.2021.

Uzor drugima da nemaju više djece i to oni koji imaju odličnu financijsku situaciju i mogu djeci pružiti ljubav, obrazovanje i pristojan život! OMG. Kako i na takav način zabija nož u leđa bratu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije