Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati modni urednik

Preminuo Richard Buckley, suprug poznatog dizajnera Toma Forda

profimedia
21.09.2021.
u 16:40

Ford i Buckley zajedno su proveli čak 35 godina, od toga u braku sedam godina. Sina Alexandra Johna Buckleya Forda dobili su 2012. godine uz pomoć surogat majke.

Modni brend Tom Ford poslao je priopćenje kako je u nedjelju kasno navečer preminuo Richard Buckley, poznati modni novinar i urednik, suprug modnog dizajnera Toma Forda. Buckley je mirno preminuo u njihovom domu u Los Angelesu u 73. godini, s Fordom i njihovim sinom pored sebe.

Ford i Buckley zajedno su proveli čak 35 godina, od toga u braku sedam godina. Sina Alexandra Johna Buckleya Forda dobili su 2012. godine uz pomoć surogat majke.

Par se upoznao još 1986. godine na jednoj modnoj reviji u New Yorku, a vjenčali su se nedugo nakon što su istospolni brakovi legalizirani u SAD-u. O njihovoj ljubavi dizajner je često govorio, a jednom prilikom za američke medije kazao je i kako su imali "ljubav na prvi pogled". Naime, tek što su se upoznali, jednom su se provozali zajedno u liftu, a prema njegovim riječima, njihova povezanost je bila toliko jaka da je na kraju zajedničke vožnje znao da je pronašao muškarca s kojim želi provesti ostatak života. Već nakon nekoliko mjeseci počeli su živjeti u istom stanu, a Ford je uvijek isticao da ima osjećaj da su oduvijek i bili zajedno.

Buckley je odrastao u vojničkoj obitelji, a nakon studija novinarstva na Sveučilištu Maryland, karijeru je započeo 1979. u New York Magazinu. Radio je Fairchildu, Women's Wear Daily, Vanity Fairu, Mirabelli i talijanskom Vogueu. Prije 22 godine postaje urednik Vogue Hommes, a među kolegama je poznat i kao "onaj koji je znao prepoznati talentirane dizajnere, glazbenike i glumce prije nego što su postali zvijezde".

VIDEO>>Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

Ključne riječi

Komentara 5

MU
Munain
17:36 21.09.2021.

Može biti životni partner, ali ne može biti suprug. barem po hrvatskim i Božijim zakonima.

ST
Startrack
15:15 23.09.2021.

Citao sam naslov 3,4 puta da shvatim o cem je rjec.

FA
falcones
19:20 21.09.2021.

Čekali su da se ozakone istospolni brakovi. Shodno tome suprug je a ne supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije