Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostila se od ljeta

Nives Ivanišević pozirala u bikiniju, pratitelji zavide njezinu suprugu: 'Gorane, sretni Gorane'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
21.09.2021.
u 10:34

"Iiiiiii posljednje kupanje ovog ljeta🐟🐟" napisala je Nives u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti, a neki od pratitelja pozavidjeli su i njezinu suprugu, proslavljenom tenisaču Goranu Ivaniševiću.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević zatvorila je ljetnu sezonu. Nives se na svom Instagramu pohvalila posljednjim kupanjem u moru za ovu godinu, a njezino izdanje u narančastom bikiniju oduševilo je brojne pratitelje. 

"Iiiiiii posljednje kupanje ovog ljeta🐟🐟", napisala je Nives u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti, a neki od pratitelja pozavidjeli su i njezinu suprugu, proslavljenom tenisaču Goranu Ivaniševiću. 

"Gorane, Gorane sretni Gorane 💓💓💓", glasi jedan od komentara ispod fotografije. "Najljepša si", "Predivna", "Prekrasna Nives, bila i ostala", nizali su se komplimenti. 

Koliko su sretni u braku Nives i Goran pokazali su i nedavno tijekom proslave njegova 50. rođendana. Nives mu je pozirala u krilu sa širokim osmjehom od uha do uha, a s njima su slavili i njihov sin Oliver te Emanuel kojeg Goran ima s Tatjanom Dragović. "Kod njega stvarno vrijedi ona: 'Godine su samo broj'", napisala je Nives u opisu fotografije koja prikazuje nju kako sjedi Goranu u krilu. 

Slavlje je uslijedilo samo mjesec i pol dana nakon što su supružnici otputovali u Ameriku jer je Goran uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević koja mu se pridružila na putovanju s obzirom na to da već neko vrijeme ne radi na radiju. Uzbuđena Nives na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija. Prvo je pozirala ispred svjetionika, a potom je objavila djelić atmosfere te svoju i Goranovu modnu kombinaciju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a Nives se potrudila odgovoriti svima.

Goran je u svojem govoru dao poseban prostor svima koji su se žrtvovali za njegovu karijeru, a to su ponajviše otac Srđan i majka Gorana. Također, zahvalio se i svojoj djeci, Oliveru koji je premalen da bi znao tko je njegov otac, i Emanuelu i Amber koji su dovoljno veliki da osjećaju ponos zbog onog što je Goran ostvario. Dirljiv dio govora bio je upućen i supruzi Nives:  – Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi – zahvalio se Goran supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
12:02 21.09.2021.

najvažnije je da je svaki drugi članak "pozirala" u naslovu i naravno ne ide bez "duck facea",to nipošto....inikako bez elle,severine,nives ama baš svaki dan,bravo Hrvatsko dnovinarstvo i kvazi novinari i Večernje žutilo do bola,gore od Storya

MM
Mamina maza
10:57 21.09.2021.

Evo ja ću, Nives je stvarno najljepša cura od svih koje su se dobro udale za bogate hrvate. Sigurno će se razvesti u slijedećih par godina, to je neosporno, ali će se pritom vjerojatno barem financijski osigurati za dugi niz godina. Nadam se da se primjećuje uzorak da su kod parova većine 'slavnih' uvijek žene te koje ništa ne rade, a muževi su ti koji zarađuju. S obzirom da te žene nemaju apsolutno nikakve talente ni volje za radom, onda im ne preostaje drugo nego objavljivati naprčene guzice i slične bezvezarije po društvenim mrežama kako bi privukle pozornost na svoje isprazne živote. Tijelo im je jedini kapital. Al što jest, jest, cura je stvarno lijepa. Evo, nek joj to bude talent.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:45 21.09.2021.

Sve ove sto su ze udale za bogatase, jedini im je posao raditi selfije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije