Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA VODITELJICA

Marijana Batinić pohvalila se uspjehom 17 godina mlađe sestre: 'Neću ti više glumiti mamu'

Foto: Instagram
1/9
21.09.2021.
u 08:26

- Neću više žugati i glumiti mamu. Obećavam, a na Instagramu nitko ne laže - napisala je Marijana pokraj slike na kojoj Karla slavi diplomu. Marijanini fanovi ponovno su komentirali kako joj sestra jako sliči, te da izgledaju poput blizanki

Voditeljica Marijana Batinić (40) na Instagramu se pohvalila kako je njena sestra Karla (23) diplomirala na Pomorskom fakultetu u Splitu.

- Neću više žugati i glumiti mamu. Obećavam, a na Instagramu nitko ne laže - napisala je Marijana pokraj slike na kojoj Karla slavi diplomu. Marijanini fanovi ponovno su komentirali kako joj sestra jako sliči, te da izgledaju poput blizanki. 

Foto: Instagram

Uz roditelje promociji je nazočio i Marijanin 12 godina mlađi brat Darko s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

 "Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik", započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda otkrila i kako je to izgledalo odrastati s mlađim bratom i sestrom. 

Foto: Instagram

"Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", otkrila je Marijana i time nasmijala obožavatelje. 

VIDEO: Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji, gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije