Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TEŠKE BOLESTI

Preminuo član poznatog srpskog rock benda, supruga objavila tužnu vijest

Foto: Facebook
1/3
28.09.2022.
u 17:31

Milorad Džeri Džmerković bio je član niške grupe Kerber, najpoznatije po hitu "Ratne igre" iz 1984. Od njega se na Facebooku oprostio i frontmen grupe Goran Šepa-Gale

Milorad Džeri Džmerković, klavijaturist glazbene grupe Kerber, preminuo je jučer nakon duge i teške bolesti. Vijest o smrti Džerija objavila je na Facebooku njegova supruga Sandra, koja je dodala i da je sprovod njenog supruga u subotu 1. listopada. 

Od svog kolege i prijatelja na Instagram profilu oprostio se i frontmen grupe Kerber, Goran Šepa, poznatiji kao Gale.
„Strašna vijest za sve nas koji smo te poznavali. Nadao sam se nekoj zajedničkoj svirci. Prerano si otišao. Počivaj u miru, brate naš“, napisao je Gale uz zajedničku fotografiju.

Hard-rock grupa Kerber osnovana je u Nišu još 1981. godine, a prvi album objavili su 1983.
Frontmen Goran Šepa - Gale je konstanta ovog benda, a u zlatnim vremenima, u drugoj polovici osamdesetih, Kerber je nastupao zajedno sa Uriah Heep i Ten Years After.

Jedan od njihovih najvećih hitova je pjesma Ratne igre iz 1984 godine.

VIDEO: Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Avi
Avi
18:08 28.09.2022.

Neki dan je preminuo poznati Pakistanski pjevač, zašto to nije objavljeno u hrvatskim medijima ?

NE
neberemed
20:02 28.09.2022.

dnevna doza opančarije

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
21:49 28.09.2022.

Ja koji sam rođen, živio i odrastao u Jugoslaviji (u Zagrebu) nikad čuo ni vidio nisam za ovog glazbenika, niti za ovu glazbenu skupinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije