Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Wow''

Slavna glumica (50) pozirala gola, namazana samo zlatnom bojom: 'Božanstvena'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
28.09.2022.
u 15:41

Uoči velike prekretnice Gwyneth je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u kupaćem kostimu te podijelila svoja razmišljanja o okruglom rođendanu te otkrila kako prihvaća tragove starenja, opuštenu kožu i bore.

Glumica Gwyneth Paltrow proslavila je 50. rođendan i svoje obožavatelje iznenadila golišavim izdanjem. Naime, glumica je pozirala potpuno gola, a tijelo je samo namazala zlatnim puderom. Za ovo snimanje inspiracija je bio film ''Goldfinger''.

- Sve što znam je da me farbaju u zlatnu boju i da moram biti gola. Osjećam se tako dobro, a ovo je izražavanje tog osjećaja energije i optimizma- rekla je glumica na snimanju za svoj brend Goop.

Za fotografije je zaslužan Andrew Yee, dok je vizažistica Lottie imala zadatak Gwyneth pretvoriti u ''zlatnu božicu''.

-Mislim da je starenje zapravo lijepa stvar. Samo trebamo otvoriti svoje percepcije. Kako postajete više ono što jeste, u integritetu, vaš život se stvarno otvara - dodala je glumica.

Gwyneth je fotografije podijelila na društvenim mrežama, a brojni pratitelji uputili su joj čestitke i komplimente na račun izgleda.

''Savršeno'', ''Zgodna'', ''Divna'', ''Wow'', ''Zlatne godine'', ''Dakle ovako izgleda 50? Jedva čekam'', ''Zlatna ti savršeno pristaje'', ''Kraljica'', ''Sretan rođendan'', ''Ljepotica'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, uoči velike prekretnice Gwyneth je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u kupaćem kostimu te podijelila svoja razmišljanja o okruglom rođendanu.

- Postoji nešto u slatkoći života što postoji duboko u meni, što se neće promijeniti. To je suština suštine. Čini se da postaje sve slađe. Moje tijelo, mapa dokaza svih dana koje sam proživjela, je bezvremena. Zbirka nepravilnosti koje zaokupljaju poglavlja. Ožiljci od opeklina u pećnici, davno razbijen prst od prozor, rođenje djeteta. Srebrna kosa i fine bore. Sunce je svuda po meni ostavilo svoje nebeske otiske, kao da je kist namočilo u tamnosmeđi akvarel, šarajući ga po mojoj koži. I dok činim sve što mogu kako bih težila dobrom zdravlju i dugovječnosti, kako bih spriječila slabljenje mišića i kostiju, imam mantru koju ubacujem u te nepromišljene misli koje me pokušavaju izbaciti iz kolosijeka: prihvaćam. Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i otpuštam potrebu da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, logici, prkosim ljudskosti. Prihvaćam svoju ljudskost - stoji na njezinom blogu. 

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije