Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok još nepoznat

Preminula je zvijezda hit serije 'Pa to je fantastično!'

Foto: Profimedia
1/5
30.12.2018.
u 12:17

Još nije objavljen uzrok smrti June Whitfield (93), u nedavnom intervjuu glumica je izjavila da više ne dobiva ponude za nove uloge "jer za to moraš biti sposoban hodati naokolo".

Glumica June Whitfield, najpoznatija po ulozi majke vječno nedovoljno mršave PR agentice Edine Monsoon u megauspješnoj britanskoj humorističnoj seriji "Pa to je fantastično!", umrla je u svome domu u petak navečer.

Whitfield je imala 93 godine, a smrt je potvrdio njen agent.

Iako još nije objavljen pravi uzrok smrti u nedavnom intervjuu je izjavila da više ne dobiva ponude za nove uloge "jer za to moraš biti sposoban hodati naokolo". Dodala je i da je to što je nepokretna znači da bi jedina uloga koju može uspješno odglumiti bila ona "u kojoj ide u krevet, spavati".

Nakon što joj je muž Tim Aitchison umro u 2001. godini nastavila je živjeti sama idućih 16 godina i tek se odlučila preseliti u dom za umirovljenike 2017. godine.

- Sada imam prijatelje tu gdje sam, zabavni su, - izjavila je za The Mirror te dodala da se više ne mora brinuti za krov i vodoinstalatere.

Komentara 7

ST
stopostohrvat.
16:14 30.12.2018.

Zena sa 93 god, uzrok smrti nije poznat, Novinaru idi na Kosovo Republik tamo primaju takve Ovnove kao ti. Ako te ne prime u novinarstvo lagano ces nac posao u tvornici za preradu Lakih i teski Droga. Onda si svoj na svom

TH
thu
13:47 30.12.2018.

Šteta, otišla je uistinu prerano... toliko je toga još trebala učiniti u životu...

TE
Televizor
13:17 30.12.2018.

93 godine i uzrok još nije poznat??? Ma sigurno od droge!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije