Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Dubrovniku

Poznati model na društvenim mrežama pokazao kako je uživao u Hrvatskoj: 'Sviđa mi se ovdje'

Foto: Instagram screenshot
1/10
27.05.2023.
u 15:53

Alex Beattie u Velikoj Britaniji proslavio se sudjelovanjem u reality showu "Love Island", a na društvenim mrežama početkom mjeseca je pokazao kako uživa u Dubrovniku.

Iz godine u godinu Lijepa Naša privlači sve više stranih zvijezda, a neke poput Beyonce su i više puta odmarale u Hrvatskoj. Svima je najprivlačniji Dubrovnik kojeg je nedavno posjetio i Alex Beattie koji se u Velikoj Britaniji proslavio sudjelovanjem u reality showu "Love Island". Na svom Instagramu, na kojem ima preko 600 tisuća pratitelja podijelio je fotografije iz Dubrovnika i poručio da mu se Hrvatska sviđa.

- Sviđa mi se ovdje - napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Beattie (@alex.beattie)

U komentarima su mu se javili brojni pratitelji i napisali kako su i oni svojevremeno uživali u odmoru u Dubrovniku i svi su se složili kako im je bilo predivno te je Dubrovnik mjesto za pamćenje. 

Alex je na odmoru bio u društvu svoje djevojke Caroline O Mahony i pokazao je kako su zajedno bili na Lopudu te su uživali u večeri i zalasku na Srđu. 

Osim lijepih fotografija naše obale, Alex se i našalio u jednom video. Naime, pokazao je kako izgleda ulazak u more u Hrvatskoj.

- Stjenovite Hrvatske plaže... - napisao je u videu u kojem se vidi kako ulazi u more pokušavajući izbjeći neugodne kamenčiće što je mnogima poznato. Ovim potezom mnoge je i nasmijao, što se može vidjeti u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Beattie (@alex.beattie)

Prije nego je postao popularan zahvaljujući gledanom reality showu Alex je bio osobni fitness trener, a natjecao se i na natjecanjima za bodybuilding i fitness. U teretani je i dalje jako aktivan i pokazuje to kroz brojne fotografije i snimke na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije na kojima se ističe njegova savršena figura. U svojim videima dijeli i savjete kako vježbati i kojim vježbama se postižu najbolji rezultati za pojedini dio tijela. 

Njegova djevojka je također fitness trenerica, a ove veljače proslavili su prvu godišnjicu veze. Osim što najviše vole putovati u slobodno vrijeme, ovaj par često zajedno i trenira. 

Inače, Alex je i jedan od najpoznatijim britanskih muških modela, a njegova djevojka na društvenim mrežama još je popularnija od njega. 

VIDEO Ovo je kuća u Švicarskoj, gdje je u 83. godini preminula Tina Turner

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije