Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDITA MISIRIĆ VRKLJAN

Poznata voditeljica pokazala zavidnu liniju nakon poroda

Edita Misirić
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/3
31.08.2018.
u 13:01

– A gdje je trbuh, višak, nešto? Kao ostali smrtnici? – pitala ju je kolegica Emina Pršić, a Edita joj je odgovorila kako joj je samo ostao mali ožiljak od reza kao podsjetnik i uspomena.

Voditeljica RTL-a Edita Misirić Vrkljan u travnju je rodila malog Vanju, a samo četiri mjeseca poslije već je u formi. Edita s obitelji odmara na otoku Murteru, a pratiteljima na Instagramu pokazala je besprijekornu liniju u kupaćem kostimu.

– A gdje je trbuh, višak, nešto? Kao ostali smrtnici? – pitala ju je kolegica Emina Pršić, a Edita joj je odgovorila kako joj je samo ostao mali ožiljak od reza kao podsjetnik i uspomena.

 

Ljeto. 👙 #summer2018 #murter #island

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

Komplimentima su se pridružile i mnoge druge prijateljice, među kojima i Bojana Gregorić Vejzović i Antonija Stupar Jurkin. 

Inače, Edita je dvije godine u braku s Javorom Vrkljanom. 

Pogledajte video: Godišnjica smrti Ladi Di

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:50 01.09.2018.

to niije trpao samo onaj tko nije pitao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije