Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dobar razlog

Nakon bolnog razvoda Mel B povukla je još jedan drastičan potez

Foto: PA/Pixsell
1/3
06.03.2018.
u 14:28

Pjevačica je od suda tražila da zabrane njenom bivšem suprugu Stephanu Belafonteu da prilazi njenim kćerima jer im je pokazivao video snimke u kojima članovi ISIL-a ljudima odrubljuju glave.

Mel B prolazila je kroz pakao tijekom razvoda od bivšeg supruga Stephana Belafontea. Tvrdila je kako ju je Belafonte drogirao tijekom braka i prisiljavao da se  snimaju tijekom seksualnog odnosa.

Nakon bolnog procesa razvoda Mel B je bila prisiljena povući drastičan korak nakon što je saznala kako je Stephane njenim kćerima prikazivao uznemirujući sadržaj. Pjevačica je od sutra tražila da se Stephanu zabrani da prilazi njenoj desetogodišnjoj kćeri Angel koju ima iz veze s Eddiejem Murphyjem. 

Naime, Angel je mami povjerila kako joj je Stephan pokazivao video snimke u kojima članovi ISIL-a odrubljuju glave svojim zatočenicima. Istu priču ispričala joj je i starija kći 19-godišnja Phoenix. 

- Prisilio nas je da gledamo kako članovi ISIL-a motornim pilama odrubljuju ljudima glave - rekla je Phoenix. Mel B je u tužbi napisala kako su joj kćeri rekle da se boje kako će im Stephan opet puštati te snimke. Nije poznato da li je Belafonte iste snimke pokazivao i njegovoj i Melinoj šestogodišnjoj kćeri Madison.

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije