Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najomraženiji par

Poručili hejterima: 'Ne bi padao natalitet da ste glasniji o važnijim stvarima!'

Foto: RTL
1/6
28.04.2019.
u 12:20

Mnogi gledatelji, ali i ostali kandidati su ih kritizirali, a oni su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako se s tim nose. Rekli su kako su za vrijeme eliminacija bili ljuti i povrijeđeni i nisu htjeli to skrivati, te da smatraju da zbog toga ne mogu biti loše osobe.

Splićanin Zvonimir i njegova supruga Matea podigli su najviše prašine za vrijeme sudjelovanja u reality showu 'Superpar'. 

Mnogi gledatelji, ali i ostali kandidati su ih kritizirali, a oni su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako se s tim nose.
Rekli su kako su za vrijeme eliminacija bili ljuti i povrijeđeni i nisu htjeli to skrivati, te da smatraju da zbog toga ne mogu biti loše osobe.

Tvrde da su im smiješni "fejs ratnici" koji  bi trebali biti glasniji o važnijim stvarima i da onda ne bi padao natalitet u državi. 

Matea je otkrila kako je rekla da je lako zaraditi 100.000 kn jer to nije 'neki iznos' zbog kojeg bi izgubila prijatelje. Kaže da nisu u show došli zbog novca već su došli kako bi stvorili nova poznanstva.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 11

LA
larala
12:47 28.04.2019.

Par sa hrpetinom djece našao se propovijedati o natalitetu, a i ovo da u show nisu ušli radi novaca već radi prijateljstva su priče za malu djecu jer ljudi kojima nije do novaca ne ponašaju se kao Mateja u finalnoj emisiji. Kako bilo da bilo, osramotili su sebe svojim dječjim postupcima i možda im to pomogne da odrastu.

MA
maja11
12:47 28.04.2019.

Djeca se ne prave za ekranom nego negdje drugdje. Danas su mi djeca već studenti 4 nisam imala ni dječji ni naknadu za novorođenče niti druga ina prava koja su danas normalna stvar pa su odrasli u dobre ljude. Mislimm da su mladi da s zaboravili da se za djecu prije svega treba odricati i to ne samo materijalno.

MA
mare0801
19:29 28.04.2019.

Ja ne znam da li ikada u realitijima sudjelovala odbojnija i ljigavija osoba od ove ženske. On, jado, tipičan seljo iz splitske okolice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije