Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Pokojni suprug Sanje Doležal žalio se da češće zaboravlja

šarić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
04.05.2012.
u 20:00

– Njegovo je stanje od početka bilo teško. Bio je u dubokoj komi. Aparatima smo ga održavali na životu, nakon čega je nastupila klinička smrt – kaže ravnatelj karlovačke bolnice Nedjeljko Strikić

Sinu Luki (18) drhtao je glas kad se javio na mamin mobitel. Rajko Dujmić od šoka nije mogao razgovarati. Njegova supruga Snježana kaže da neutješno plače. Nenada Šarića, koji je preminuo u četvrtak u 15 sati, pokopat će u srijedu na mirogojskom Krematoriju na Sanjin 49. rođendan.

– Njegovo stanje od početka bilo je teško. Bio je u dubokoj komi. Aparatima smo ga održavali na životu, nakon čega je nastupila klinička smrt – kaže ravnatelj karlovačke bolnice Nedjeljko Strikić.

U bolnicu je došao i zagrebački neurokirurg Miroslav Vukić koji je pokušao pomoći nesretnom glazbeniku, no bezuspješno.

– Nenin teniski partner Zlatko rekao mi je da mu se krajem travnja bubnjar požalio kako se čudno osjeća i da sve češće zaboravlja – kaže obiteljski prijatelj Alen Islamović.

Kako doznajemo, Sanja i njihova djeca bili su cijelo vrijeme uz supruga i oca u bolnici.

– Sanja se dobro držala. Nije uzimala nikakve sedative. Morala je biti jaka zbog djece – doznajemo iz bolnice.

U priopćenju koje je poslala medijima Sanja je uz njihovu djecu Luku i tri godine mlađu Leu potpisala Lanu i Svena. Lana i Sven Šarićeva su djeca iz prvog braka s frizerkom Astrid, koja s novim odabranikom živi na Novom Zelandu. Sanja je s Nenadom prve dvije godine, kad je došao u bend, bila prijateljica. Tješili su se nakon neuspjelih ljubavnih veza.

– Deset dana nakon što smo shvatili da smo više od prijatelja, živjeli smo skupa – rekla je Sanja.

Karijeru je započeo kao 16-godišnjak

Nenad Šarić Neno, za prijatelje Brada, karijeru je započeo kao 16-godišnjak u rock bendu Jutarnje zvijezde. Novim fosilima priključio se 1985. On i Sanja vjenčali su se 1994.godine.

Komentara 4

UT
utatica
16:46 05.05.2012.

onda sa i ja ufrci, jučer u jutro skuham dva jaja i pojedem i onda sam ih cijeli dan tražila, a neki dan sam dela prati veš i kad je vešmašina završila otvorim vratašca ka unutra- nema veša! Ak se prestanem javljati tak da ne mislite da me je admin odstranio

KO
Kora
18:30 05.05.2012.

Komentar od utatica - izvrstan! Inače, noćas je luna, nešto su pisali o tome, da bi moglo biti gadno.

OB
-obrisani-
19:14 05.05.2012.

Koja šteta, imao sam čast upoznati čovjeka, dobar kao kruh, divna duša, uvijek veseo, topao, nasmijan... Laka ti zemlja, počivaj u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije