Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena serija

Pogledajte video, obožavatelj otkrio detalj o 'Prijateljima' koji 20 godina nitko nije uočio

Prijatelji
Foto: Screnshoot
1/3
30.11.2016.
u 10:29

Jedan obožavatelj primjetio je kako u epizodi "The One With Rachel's Date" Monicu ne glumi Courtney Cox nego neka nepoznata žena

I nakon 22 godine od početka prikazivanja serija "Prijatelji" obožavatelji otkrivaju nepoznate detalje o seriji. Poklonici ove serije, pomno gledajući jedan nastavak "Prijatelja" naslovljen "The One With Rachel's Date", primijetili su detalj koji nitko dosad nije uočio. 

Naime, u jednom kadru, u trenutku dok Monica i Phoebe pričaju, očigledno je kako Monicu ne glumi Courtney Cox nego netko sasvim drugi. Spomenutu scenu na svom profilu na Twitteru objavio je obožavatelj Nick Pettigrew.

– Pogledao sam svaki nastavak milijun puta i dosad nisam primijetio da u ovoj sceni Courtney Cox glumi najgora moguća zamjena ikad – napisao je Nick. 

>>Jennifer Aniston otkrila detalj o seriji 'Prijatelji' koji će vas iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije