Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJETNE PAUZE

Pogledajte kako je Šprajc najavio povratak emisije, gledatelji mu oduševljeno poručili: 'No, konačno'

Foto: Instagram
1/8
23.08.2021.
u 19:20

"Napokon ugledah štrumpfa! Apsoštrumpfno fantastično", poručila je u komentarima pratiteljica koja se raduje povratku emisije na male ekrane.

Popularni kasnovečernji politički magazin RTL Direkt danas nastavlja s emitiranjem. Vijest je to koju je objavio voditelj i urednik ove emisije Zoran Šprajc na svojem Instagram profilu. Naime, on je objavio fotografiju na kojoj drži plišanog štrumpfa te sjedi u redakciji. "Štrumpfovi ponovo jašu!", napisao je u opisu te dodao da je večeras ponovo sa svojim gledateljima u 22 i 15. "Neka vas početak večerašnje emisije ne zbuni, i to smo mi", zagonetno je najavio te u hashtagovima poručio da voli svoj posao. 

Foto: Instagram screenshot
Mnogi vjerni gledatelji zbog ove su vijesti ostali oduševljeni. "Štrumpfastično", poručio je jedan gledatelj. "Napokon ugledah štrumpfa! Apsoštrumpfno fantastično", poručila je pratiteljica. "No, konačno!", bio je još jedan komentar.

Podsjetimo, RTL Direkt se prestao emitirati na tri tjedna zbog ljetne pauze, a ovu je vijest gledateljima u odjavi posljednje emisije prije odmora najavila voditeljica i urednica Mojmira Pastorčić. "Ovo je bio i zadnji Direkt prije ljetne pauze. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor. 23. kolovoza opet smo na programu u 22:15. Dotad, čuvajte se, pazite se, čujemo se“, kazala je tada Pastorčić.

VIDEO Severina i Igor Kojić službeno okončali svoj brak

Ključne riječi

Komentara 9

KA
karlodrago
19:49 23.08.2021.

Evo Šprajca opet ,Večernjak je veliki sponzor lošoj RTL televiziji i podmuklom Šprajcu.

Avatar comparator
comparator
19:57 23.08.2021.

Nekako se profilira programska podjela u Hrvatskoj prema interesima nacionalnim interesima susjednih država ,pa tako Nova tv predstavlja BiH , RTL Srbiju ,a HRT bivšu Tugoslaviju . Sreća je što su Hrvati naučili na ugnjetavanje i takav položaj u prošlosti i ne gledaju programe koji nikada neće biti dio njihove (naše) kulture.

MU
Mufljuz
09:20 24.08.2021.

Odmor je proveo u Slovenskoj 9.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije