Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješni

Poduzetni mladi par: Doris i Boris Rogoznica imaju i svoje obiteljsko vino

Foto: Instagram
1/5
12.10.2019.
u 08:00

Pjevač se pohvalio vinom obitelji Rogoznica čiju etiketu krasi cijela obitelj Pinčić - Rogoznica.

Doris Pinčić Rogoznica najavila je kako se oprašta od svog voditeljskog posla na Narodnom radiju i najavila je lijepe ideje i planove za budućnost.

Ona i suprug Boris zajedničkim radom uspjeli su kupiti kuću bez dizanja kredita, a glazbenik se pohvalio kako obitelj Rogoznica ima i svoje obiteljsko vino čiju etiketu krase Doris, Boris i njihova djeca Donat i Gita.   

Odavno sam shvatio da u ovom glazbenom biznisu kojeg obavljam, nikada neću biti najbolji. Jednostavno nemam taj kapacitet, talent, znanje i vještine da mogu konkurirati mnogima koji su puno više od mene dobili rođenjem a potom i naobrazbu od malih nogu. Ipak, prirodno je da svi želimo biti što bolji u svom poslu. Da težimo ka savršenstvu, profesionalizmu.. Pa kad već svojim klijentima ne mogu  dati virtuoznost na gitari i baciti ih u trans svojim školovanim glasom, mogu im dati nešto puno važnije od toga. A to je osmjeh, volja i želja na bini, susretljivost, lijepa riječ i butelja izvanrednog vina, kao namjenski poklon za sve moje klijente i suradnike. Cheers - napisao je Boris u svojoj objavi na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odavno sam shvatio da u ovom glazbenom biznisu kojeg obavljam, nikada necu biti najbolji. Jednostavno nemam taj kapacitet, talent, znanje i vjestine da mogu konkuritati mnogima koji su puno vise od mene dobili rodenjem a potom i naobrazbu od malih nogu. Ipak, prirodno je da svi zelimo biti sto bolji u svom poslu. Da tezimo ka savrsenstvu, profesionalizmu.. Pa kad vec svojim klijentima ne mogu dati virtuoznost na gitari i baciti ih u trans svojim skolovanim glasom, mogu im dati nesto puno vaznije od toga. A to je osmjeh, volja i zelja na bini, susretljivost, lijepa riječ i butelja izvanrednog vina, kao namjenski poklon za sve moje klijente i suradnike. Cheers 🍸

A post shared by Boris (@boris_rogoznica) on

 

Boris je nedavno izdao svoje prvi album koji je nazvao "Izgubljeno - nađeno", a na radijskim stanicama trenutno je aktualan njegov hit  "Sve grijehe piši na mene". a često s Marijom Matić nastupa na vjenčanjima i brojnim drugim prigodama.

Glumica i glazbenik ove godine u rujnu  proslavili su šest sretnih bračnih godina u kojima su dobili dvoje djece, Donata kojem je pet i pol godina i Gitu koja je u lipnju ove godine napunila godinu dana. 

Komentara 10

CH
che99
08:46 12.10.2019.

čudno... ovo je n-ti članak o njima u zadnjih 7-8 dana... koliko tko košta, o čemu se tu radi? Tko ih i zašto gura?

TR
trunjo
08:43 12.10.2019.

koliko treba coltati da se dobije ovakav sponzorirani članak...ili ako netko zna što treba čovjek napraviti???Imaju vino!??? Vijest? Pa koliko ima vinara diljem lijepe naše? I ne reklamira ih se u VL...zato me zanima koja je fora da se uspije svaki dan biti u VL ...na osnovi čega?

DU
Deleted user
09:46 12.10.2019.

Ova iskače iz paštete. Hoćete nas prestati bombardirati o njima??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije