Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
red hot chilli peppersi

Pjesma 'Californication' odabrana najboljim singlom 00-tih

red hot chilli peppers (1)
Foto: Pixsell
09.09.2014.
u 13:15

Nakon što su izabrali najbolju pjesmu 90-tih čitatelji portala Kult www.kult.com.hr su izabrali i najbolju pjesmu 00-tih...

Nakon što su izabrali najbolju pjesmu 90-tih čitatelji portala Kult su izabrali i najbolju pjesmu 00-tih. Veliki hit Red Hot Chili Peppersa iz 2000. godine, 'Californication', je tako izabran za najbolju pjesmu protekle dekade, a pobjedu je odnio ispred 'Seven Nation Army' dua The White Stripes i Beautiful Day irske grupe U2. U top pet su i Eminem sa 'Stan', te 'Clint Eastwood' virtualne grupe Gorillaz.

Sudeći prema čitateljima Kult, Red Hot Chili Peppersi su obilježili 00-te s obzirom da su na listi 20 najboljih prisutni s tri pjesme. Osim Californicationa, na 14. mjestu je 'Can't Stop', a mjesto ispod je 'Hey Oh (Snow)'. Jedini izvođač, osim kalifornijskog benda, koji je prisutan s više od jednim hitom je Eminem, čiji se Lose Yourself nalazi na 8. mjestu. Lista 20 najboljih pjesama, napravljena isključivo prema glasovima čitatelja koji su mogli glasati tijekom razdoblja od mjesec dana, može se pogledati ovdje.

>>Red Hot Chilli Peppers: “Ostajete nam u lijepom sjećanju”

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:34 10.09.2014.

Jedan od najgorig I najnelogicnijih izbora u povijesti. No kako se radi o grupi ljudi s apsolutno istim ukusima nije ni cudno. Drugi je problem sto su neke pjesme tek 2000. dospjele do Hrvatske.

PU
pulizg
20:39 10.09.2014.

uzasan bend s jos gorim pjesmama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije