Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam godina na sudu

Pišek: Čovjek koji je odgovoran za njegovu smrt je osuđen, ali moju bol ništa ne može kompenzirati

Foto: Instagram
1/8
06.04.2021.
u 15:45

Voditeljica je sedam godina vodila pravnu bitku protiv susjeda Amira Isajbegovića čiji su njemački ovčari napali njezine ljubimce.

Sedam godina voditeljica Nikolina Ristović vodila je pravnu bitku protiv nekadašnjeg susjeda Amira Isajbegovića čiji su njemački ovčari 2013. godine napali njezina dva ljubimca. Nikolinin pas Tyson tada je od zadobivenih ozljeda uginuo, a sada je konačno donesena presuda u ovom slučaju. Nikolina se tim povodom oglasila na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži urnu svog psa.

- Ovo je Tyson. Moj mali pas koji je umro prije sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla podnijeti pomisao da ga fizički odrstanim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno. I konačno je donesena presuda za njegovu smrt. Nakon 7 godina. Čovjek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorizirao cijelo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijaliziranih njemačkih ovčara u garaži, Amir Isajbegović, je osuđen. - napisala je i nastavila:

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje porodice ništa ne može kompenzirati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrijednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada “humano zbrinuli” u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce i tri slomljena kralješka nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti. I sad dok pišem, plačem. Čekao me je da me posljednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobjeđuje.
Kad tad. I da nisi otišao uzalud. Travno je sad mirno. Nema ih više. I javite mi neku udrugu kojoj je pomoć prijeko potrebna.
Ti novci od presude su samo za to.

Pogledajte što nam je Albina Grčić otkrila u našoj video rubrici Večernjakova desetka

 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
17:11 06.04.2021.

Ova je stigla nesto novo operirati, ne prepozna je se bez naslova vise. Roswell new mexico

MP
marijan.pinkeva
16:41 06.04.2021.

Bolesno. Pas je uginuo, a ne umro. No, članak je na razini i Pišekice i VL.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:02 06.04.2021.

Nekad je Vecernji bio ozbiljni i objektivni medij. A danas ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije