Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
clara chia marti

Piqueova nova djevojka dobila ponudu od milijun dolara samo za jednu svoju fotografiju

Foto: profimedia
1/8
29.03.2023.
u 22:10

Španjolski mediji nudili su Clari Chiji Marti, milijun dolara da se pojavi na televiziji, za isti iznos tražili su i jednu njezinu fotografiju u kupaćem kostimu, a velik iznos nudili su i za priču o njihovom odnosu, no 23-godišnja studentica sve je ponude odbila

Pjesma 'BZRP Music Sessions #53' koju je glazbenica Shakira objavila početkom godine privukla je mnogo pozornosti na nju, ali i na njezinog bivšeg partnera, umirovljenog nogometaša Gerarda Piquea te njegovu novu ljubav, studenticu Claru Chiu Marti. Ta pozornost i dalje ne jenjava, tako da se sada pojavila informacija kako je studentici ponuđena velika svota za intervju u kojem bi ispričala detalje svog odnosa s Piqueom, a nakon što je odbila ponudu, Clara je dobila novu ponudu od milijun dolara za samo jednu fotografiju u kupaćem kostimu, piše Essentially sports.

Između ostalog, španjolski mediji nudili su joj milijun dolara da se pojavi na televiziji, no 23-godišnja studentica sve je ponude odbila.

Podsjetimo, Shakira je objavila pjesmu kojom se obračunala s Piqueom i prozvala ga za prevaru, a cijeli svijet tao je na njezinu stranu. Dospjela je na vrh mnogih glazbenih ljestvica, a zbog načina na koji je doznala za prevaru, postala je i viralni hit

Španjolski mediji pisali su kako je pjevačica otkrila da je nogometaš vara zahvaljujući džemu. Naime, već neko vrijeme TikTokom i Twitterom kruže razne teorije o njihovom raskidu, a jedna je od njih i da je Shakira nakon poslovnog puta stigla kući i htjela je pojesti nešto slatko. Uvijek u frižideru drži svoj omiljeni džem koji Pique zbog posebne dijete ne jede, a za poslasticu nisu bila zainteresirana ni djeca. Kako je džem bio pojeden, Shakira je posumnjala da je netko bio u njihovoj kući.

U pjesmi pjeva i kako je Gerard "zamijenio Rolex za Cassio te Ferrari za Twingo", a provokacije su počele kada je na Shakirinom balkonu osvanula lutka vještice koja gleda na kuću nogometaševe majke. Pique je na pjesmu odgovorio prvo u svojoj emisiji 'The Kings League' gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a jednom je prilikom na posao stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njezine riječi ne diraju.

Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine zbog njegove nevjere, a u prosincu je u javnost izašla i snimka koja pokazuje kako je Pique imao drugu puno prije nego li je Shakira za to saznala. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku i dalje živjela glazbenica. 

VIDEO Danijela Martinović o vezi s inspektorom: 'Stvarno sam sretna'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije