Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

Pippi Middleton raste popularnost, roditelji joj kupuju blindirani auto

'Britain\'s Prince Harry (R) and Pippa Middleton stand on the balcony of Buckingham Palace, following following the wedding of Prince William and Kate Middleton at Westminster Abbey in London April 29
'POOL'
26.06.2011.
u 17:55

Britanski mediji nagađaju s kime je u vezi lijepa Pippa i prstom upiru u princa Harryja. On pak kaže da o djevojkama ne razmišlja.

Roditelji Pippe Middleton, Michael i Carol, zabrinuti su za sigurnost svoje mlađe kćeri Philippe, koja je od kraljevskog vjenčanja postala velika zvijezda u Velikoj Britaniji. Kako bi je zaštitili od nasrtljivih obožavatelja, naručili su joj blindirani auto.

– Carol i Michael poduzeli su niz mjera i pažljivo slušali savjete koje im je uputio jedan od najvjernijih tjelesnih čuvara princa Williama. Auto koji su naručili za Pippu imat će najnovije sigurnosne uređaje, uključujući i karoseriju otpornu na bombe – izjavio je izvor blizak Middletonovima.

Pippini roditelji spremni su izdvojiti čak 95 tisuća funti kako bi svoju kćer zaštitili od sve agresivnijih fanova, koji ne prezaju ni od čega kako bi je presreli i eventualno upoznali. Pippa je proglašena najljepšom djevojkom na kraljevskom vjenčanju i od njezina ulaska u crkvu u bijeloj haljini koja je isticala oblu guzu, život joj se okrenuo naopačke. Britanski se mediji danas natječu tko će donijeti neku novu informaciju iz njezina života. Nagađaju s kime je lijepa Pippa u vezi, a prstom kao da upiru u princa Harryja. Iako baš u njima vide novi i zanimljiviji kraljevski par, princ Harry demantirao je tu mogućnost te naglasio da je sam i da trenutačno ne razmišlja o djevojkama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije