Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mala vrata

'Pink' preko Zadra i Imotskog ulazi u Hrvatsku

Željko Mitrović
Ivo Čagalj/PIXSELL
29.09.2013.
u 09:51

- Osnovana je 'Pink Group Hrvatska' koja obuhvaća portal i dva radija 'Antena Zadar', PR agenciju istog naziva te 'Antena Zadar TV' - kaže Franko Pavić

Vlasnik srpske medijske kuće \"Pink\" Željko Mitrović na mala vrata, preko zadarske \"Antene\" je stigao na hrvatsko tržište, piše Slobodna Dalmacija.

Ovog tjedna je na Trgovačkom sudu u Zadru registrirana \"Pink Group Hrvatska\". - Da, osnovana je \'Pink Group Hrvatska\' koja obuhvaća portal i dva radija \'Antena Zadar\', PR agenciju istog naziva te \'Antena Zadar TV\'. Osim toga, u “Pink Group Hrvatska“ su još portal „Pro vijesti“ iz Imotskog i Radio Jug koji sada ne emitira program i za koji postoji dvojba hoće li mu sjedište biti u Imotskom ili u Dubrovniku - kaže Franko Pavić, direktor \"Antene\" u čijem je stopostotnom vlasništvu \"Pink Group Hrvatska\".

Priznaje da se sve dogodilo uz Mitrovićevu \"suglasnost i tehničku pomoć\", ali da taj odnos \"još nije formaliziran\".

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Snimka će otkriti detalje nesreće sina vlasnika TV Pinka?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije