Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada i poduzetna

Petra Ecclestone kupuje kuću u Londonu vrijednu 550 milijuna kn

petra ecclestone
Pixsell
03.12.2010.
u 16:05

Petra (22), mlađa kći Bernieja Ecclestonea, s dugogodišnjim dečkom Jamesom Stuntom kupuje zdanje od 14 soba u blizini doma Kate Middleton

Petra Ecclestone (22), mlađa kći Bernieja Ecclestonea, šefa Formule 1, i Riječanke Slavice Ecclestone, s dečkom Jamesom Stuntom u Londonu u blizini kraljevske zaručnice Kate Middleton kupuje vilu vrijednu 580 milijuna kuna.

Kuća je na tržištu već 18 mjeseci i očekivalo se da će je kupiti neki bogati arapski šeik, no za oko je zapela mladoj i zgodnoj Petri koja je od manekenke postala modnom dizajnericom.

Zdanje ima i manju kuću u dvorištu, a u glavnoj građevini ima 14 soba, deset kupaonica, a soba za presvlačenje zauzima jedan cijeli kat. Tu je i vinski podrum u koji James može smjestiti svoju kolekciju skupih vina koja datiraju između 1945. i 2005. godine. A kako par ima i četiri psa, i za njih će biti dovoljno mjesta.

Izvor blizak Petri potvrdio je za Daily Mail da kupnja još nije obavljena do kraja, ali da će papiri biti uskoro sređeni pa će Petra postati vlasnica jednog od najskupljih imanja u Chelsei.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije