Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvario im se san

Paris Hilton i njen suprug postali roditelji dječaka: 'Uzbuđeni smo što nastavljamo graditi obitelj'

Paris Hilton poses at a booth at Beauty Duesseldorf at the convention center in Duesseldorf, Germany, 21 March 2014. The trade fair Beauty Duesseldorf runs from 21 until 23 March 2014. Photo: HORST OSSINGERN/DPA/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
25.01.2023.
u 09:25

- Biti majka je oduvijek bio moj san. Sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Srca će nam puknuti od ljubavi prema našem malom dječaku – rekla je Paris.

Reality zvijezda i poduzetnica Paris Hilton (41) postala je mama. Naime, ona i njen suprug Carter Reum (41) postali su roditelji prvog djeteta, a kako bi se ostvarili u ulogama roditelja pomogla im je surogat majka, piše People

- Biti majka je oduvijek bio moj san. Sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti graditi obitelj zajedno. Srca će nam puknuti od ljubavi prema našem malom dječaku – rekla je, a fotografiju bebe objavila je i na društvenim mrežama. Paris je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj dijete drži za ruku te poručila: 'Već si toliko voljen da je to nemoguće opisati'.

Kako piše Daily Mail, poduzetnica je postala majkom u tajnosti, a nakon što je otkrila da je mama dječaka brojni su joj uputili čestitke, a među njima se našla i Kim Kardashian koja je poručila da je tako sretna zbog Paris i Cartera.

Inače, Paris i Carter vjenčali su se u studenom 2021. godine nakon dvije godine veze. Poduzetnici i reality zvijezdi ovo je prvi brak, a par je sve proslavio odlaskom na romantično putovanjem na bajkovitim Maldivima. Dodajmo da su Paris ovo bile četvrte zaruke, a par se zaručio početkom prošle godine, malo uoči Valentinova, a velike pripreme za grandiozno vjenčanje na djedovom imanju u Bel-Airu njezini obožavatelji mogli su pratiti u serijalu 'Paris in Love' na Peacock TV-u budući da je Paris svaki korak snimala.

Na svoj važan dan pozvala je najveće holivudske zvijezde pa su se tako na popisu uzvanika našli glumica Emma Roberts, glumac Evan Ross, pjevačica Bebe Rexha i Paula Abdul, glumica i reality zvijezda Kyle Richards i Mauricio Umansky i naravno, ništa bez roditelja, Kathy i Richarda Hilton. Paris se na samoj ceremoniji presvukla čak deset puta. 

Dodajmo kako je Hilton ranije otvoreno govorila o tome da želi postati majkom, a u intervjuu za People prošle je godine kazala i kako su suprug i ona započeli razmišljati o toj mogućnosti.

- Znali smo da želimo imati obitelj. Razmišljali smo tako da je sad savršeno vrijeme jer je svijet stao. Ja sam inače u avionu 250 dana godišnje – rekla je te istaknula kako je pandemija za nju imala dobrih strana. Dodala je i da su između tretmana imali puno vremena te da se sve svelo na čekanje.

VIDEO Večernjakovi filmski kritičari Bubalo i Milla komentiraju nominacije Oskara

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:30 25.01.2023.

sodoma i gomora...jadna djeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije