Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju

Ovo je preslatko! Franka Batelić raznježila fotografijom s malenim Viktorom

Foto: Instagram
1/7
27.06.2020.
u 09:00

Pjevačica se vratila radnim obvezama i nedavno je snimila i spot za svoj novi singl "Prvi osjećaj".

Pjevačica Franka Batelić zadnjih dana polako se vraća u radni ritam i snimila je i spot za novi singl i otkrila je da se pjesma zove "Prvi osjećaj". Spot je sniman u njezinoj rodnoj Istri i u Zagrebu koji joj je postao novi dom. Na snimanju novog spota je proslavila i 28. rođendan.

1/8

- Sve se poklopilo i ročkas ove godine slavim na snimanju... Hvala cijeloj ekipi na ludom, zabavnom i inspirativnom danu. Šta bih ja bez vas? Voli vas F - rekla je Franka. Obožavatelje je razveselilo što se pjevačica vratila poslu, ali još više ih je raznježilo kada je na svojim Instagram storyjima podijelila fotografiju sa sinom Viktorom. Franka i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka roditelji su postali početkom ove godine.

- Naravno da majčinstvo promjeni cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve ok - rekla je nedavno u razgovoru za In Magazin. Dok Franka i Viktor žive na relaciji Istra - Zagreb, njezin suprug je u Rusiji gdje igra nogomet, a kada je počela pandemija koronavirusa i kada se nisu mogle održavati nogometne utakmice Vedran je uspio doći u Hrvatsku i imao je priliku uživati sa svojom obitelji.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije