Naslovnica Showbiz Zvijezde

Odvjetnik angažiran, kreće nova borba za nasljedstvo Šabana Šaulića

Šaulić je Roberta dobio kada je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoljetan. Srpski mediji su pisali kako Robert živi u neimaštini.
14. kolovoza 2019. u 22:45 3 komentara 3630 prikaza
Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
Pogledajte galeriju 1/9

Izvanbračni sin preminulog pjevača narodne glazbe Šabana Šaulića, Robert, angažirao je odvjetnika i odlučio podnjeti zahtjev sudu kako bi u ostavinskoj raspravi pokojnika sudjelovao ravnopravno, prenose srpski mediji.

Šaban Šaulić iz amerike Otkrivena najveća tajna Šabana Šaulića: Javio se još jedan izvanbračni sin

Šabanovi nasljednici ovu temu ne žele komentirati, no njegov bratić, Hasan Dudić odlučio se oglasiti o ovoj temi.

- Roberta volim, on je sin mog pokojnog brata, ali nema moju podršku u tome što radi. Pouzdano znam da ovo nije njegova ideja, nego ga je njegova sestra po majci nagovorila da traži nasljedstvo. Nije mi jasno zašto je pristao na to, a pričao je da ništa neće tražiti. Što će dobiti od ovoga? Ne samo da ga neću podržati nego ću zaštiti moju djecu Sanelu, Ildu i Mihajla. Neću dozvoliti da im ti ljudi, mislim na Robertovu sestru i obitelj, otmu ono što im pripada - kazao je Dudić koji je dodao da Robert ne živi u kući koju mu je sagradio Šaban, već tamo živi sestra koja, kako on tvrdi, želi doći do novca. 

Komemoracija Šabanu Šauliću otvorila se Nakon afere 'tajni računi' konačno progovorila i Šabanova kćer

Šaulić je Roberta dobio kada je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoljetan. Srpski mediji su pisali kako Robert živi u neimaštini.

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

 • stonnycreek67:

  Sin treba dobit nasljedstvo a ne neki bratici,djete nije krivo sto ga je otac stvorio i ostavio,Taj rodak nema mogucnost da dode u tisak da nema ovog slucaja. SRETNO SINU.

 • Avatar magarac.jozo
  magarac.jozo:

  meni je normalnije da imovinu svog oca naslijedi NJEGOVO potomstvo nego neki tamo bratić..... jedino ako je Šaban bio rom (cigan) pa se rodbinske veze zakompliciraju

 • Masnica3:

  Jadno da on od tolikih milijuna mora sudskim putem traziti svoj dio. Cijeli zivot je bio zakinut u svemu. Ja bih u takvoj situaciji trazila svoj dio i dala u humanitarne svrhe