Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Odvažni princ Harry spasio protivniku život na utakmici pola

HARRY (1)
Foto: Pixsell
1/3
02.04.2012.
u 17:04

– Prvi je sišao s konja i znao je što treba napraviti. Okrenuo me u bočni položaj i čekao da dođem k svijesti. Sjećam se da su njegove plave oči zurile u mene kad sam se probudio – ispričao je 41-godišnji Bash

U bajci princ poljubi Snjeguljicu i ona se probudi iz nesvijesti. U stvarnom životu princ Harry ne ljubi nikoga, ali spašava onesviještene ljude. Naime, mlađi sin princa Charlesa sudjelovao je na humanitarnoj utakmici pola na kojoj su se sudarili konji. Član protivničkog tima, američki poduzetnik Bash Kazi, pao je na zemlju i ostao bez svijesti. U pomoć mu je bez razmišljanja pohitao princ Harry.

– Prvi je sišao s konja i znao je što treba napraviti. Okrenuo me u bočni položaj i čekao da dođem k svijesti. Sjećam se da su njegove plave oči zurile u mene kad sam se probudio – ispričao je 41-godišnji Bash koji je ostao zadivljen jednostavnošću mladoga kraljevića. Nazvao ga je nevjerojatnom osobom i pravim gospodinom.

Liječnici kažu da zahvaljujući kraljevićevu postupku poduzetnik nema težih posljedica nakon pada. Utakmica je organizirana kako bi se prikupio novac za udrugu koja se brine o siročadi i ugroženoj djeci u Africi, a koju osnovao upravo 27-godišnji princ Harry.

Ključne riječi

Komentara 2

K1
k1milica
06:38 03.04.2012.

i ja se sjecam kako su njegove plave oci buljile u mene na partiju kad smo ga bacilim u more kad se poceo teturat, xexexe kad je dosao inkognito na jedinoj jahti zlatne boje na jadranu,,,,,hary je zakon

LI
liliZG
12:13 05.04.2012.

sreća da u padu nije ozlijedio kralježnicu, jer bi prinčevim spašavanjem danas ležao u koritu, ako bi imao sreće.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije