Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Od popularnosti se ne živi, ovi BB stanari sada konobare

Antonio i Lucija
Foto: RTL/Screenshot
1/10
15.06.2018.
u 12:01

Lidija Marić vratila se svom starom poslu u Garešnici, a Antonio i Nikola konobare u Zagrebu.

Svojih pet minuta slave Nikola Vidović, Antonio Benčak i Lidija Marić imali su u realityju "Big Brother", a čim je show završio, vratili su se svojim starim životima. 

Dani bezbrižnosti koje su imali u BB kući sada su iza njih. Od popularnosti ne mogu živjeti pa sada vrijedno zarađuju konobareći. Lidija Marić vratila se svom starom poslu u ugostiteljstvu u Blagorodovcu pokraj Garešnice, pišu 24 sata, a Nikola i Antonio također konobare. Nikola je dobio posao u jednom kafiću u zagrebačkoj Tkalči, a uskoro mu se pridružio i Antonio.

Zbog novog posla, koji mu je našao Nikola, Antonio se preselio iz Križevaca u Zagreb. 

– Antonio se odlično snalazi kao konobar, a treba uzeti u obzir i da mu ovo nije prvi put. Ja sam, s druge strane, u početku znao proliti pokoju kavu i piće s poslužavnika, ali sad mi se to više ne događa. Što sam dulje u ovom poslu, to mi ide sve bolje – kaže Nikola za bivšeg sustanara, a sada kolegu Antonija.

Antonio i Lucija
1/9

Komentara 3

SA
sasavt
15:02 15.06.2018.

napeto

IB
ibiza
13:09 15.06.2018.

e pa da si pozbata osoba onda bi mogli vec ziviti od popularnosti a ne u Hrvatskoj ,malo sire moras biti popularan

MU
mulag
13:26 15.06.2018.

eto dobili poso zbog popularnost, sta bi vi da doma sjede i zaraduju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije