Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2 milijuna pratitelja

Obožavatelji oduševljeni novim potezom slavnog šarmera: 'Nikada do sada nisam osjetio potrebu za ovime'

johnny depp
Foto: Jörg Carstensen/DPA/Pixsell
1/7
17.04.2020.
u 13:35

- Nikada do sada nisam osjetio neki poseban razlog da se pridružim društvenim mrežama, ali mislim da je sada vrijeme za otvaranje dijaloga jer je prijetnja ovog nevidljivog neprijatelja već prouzročila neizmjerne tragedije i štetu ljudskim životima - otkrio je Johnny Depp.

Socijalnu distanciranost i izolaciju zbog epidemije koronavirusa mnogi liječe virtualnim zbližavanjem. Pa čak i oni koji do sada nisu preferirali online komunikaciju poput glumca Johnnyja Deppa koji je na sreću mnogobrojnih obožavatelja konačno osvanuo na Instagramu. Svoj profil otvorio je u četvrtak poslijepodne, a u prvih sat vremena od otvaranja prikupio je više od 250.000 pratitelja dok se taj broj u nepunih 24 sata popeo do 2 milijuna pratitelja.

johnny depp
1/11

"Zdravo svima... Snimam sada nešto za vas... dajte mi minutu", stoji u opisu prve fotografije 56-godišnjeg glumca na Instagramu koju je 'lajkalo' više od milijun korisnika te društvene mreže. Nedugo zatim Depp se obožavateljima obratio i videom u trajanju od 8 minuta kojem je svima zahvalio na podršci koju mu pružaju, otkrio razloge zbog kojih se tek sada pridružio Instagramu, ali i pozvao sve na odgovorno ponašanje u ovim neizvjesnim vremenima.

Foto: Instagram screenshot

- Nikada do sada nisam osjetio neki poseban razlog da se pridružim društvenim mrežama, ali mislim da je sada vrijeme za otvaranje dijaloga jer je prijetnja ovog nevidljivog neprijatelja već prouzročila neizmjerne tragedije i štetu ljudskim životima - otkrio je
Depp.

Zvijezda Pirata s Kariba svoje je pratitelje pozvao i da brinu jedni o drugima za vrijeme globalne pandemije te im savjetovao da ostanu aktivni unatoč izolaciji. - Ne možemo i ne smijemo podnijeti isključivanje i prepuštanje paklenoj karantenskoj monotoniji. Danas stvorite nešto što će koristiti vama i drugima sutra. Učinite sve što smatrate da bi moglo biti od koristi za uljepšavanje nečijeg dana. Crtajte, čitajte, slikajte, mislite, učite, snimite film mobitelom, svirajte ako znate, a ako ne znate, učite - poručio je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Podsjetimo, Depp se Instagramu pridružio pola godine nakon što je svoj profil otvorila zvijezda 'Prijatelja' Jennifer Aniston koja u nepuna 24 sata prikupila više od 6.7 milijuna pratitelja i svojom pojavom 'srušila Instagram' te zabilježila nove rekorde koje će biti teško nadmašiti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije