Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne sviđa joj se šogorica

Adamova sestra zbog Nikoline na meti gledatelja: 'Što si je umisila? Bezobrazna je i primitivna'

Foto: RTL
1/5
17.04.2020.
u 08:45

"Ona definitivno nije žena za Adama", zaključila je Lili koja je nakon emisije postala predmet rasprava na društvenim mrežama.

Nakon što su kandidati iskusili bračni život u showu  'Brak na prvu' došlo je vrijeme za upoznavanje prijatelja i obitelji novopečenih supružnika. Gordana i Dejan odustali su od showa i tako jedini nisu upoznali svog partnera s obitelji. No, zato je Adam svoju partnericu Nikolinu doveo u Baranju gdje su je dočekale Adamova rođakinja i sestra Lili na koju je Nikolina ostavila loš dojam na vjenčanju.

1/4

"Sad je primoran da ti da drugu šansu, ali da si vani, ne bi dobila tu šansu", rekla je Adamova rođakinja Nikolini, koja je priznala da je ona kriva što im odnos nije funkcionirao. A zatim ju je počela rešetati Adamova sestra koja je pokušala odgonetnuti što njih dvoje imaju zajedničko.  

 "Negdje mora biti neka kemija", rekla je Lili te dodala kako smatra da bi Nikolina u svojim godinama trebala imati stajalište, neke ciljeve i snove. Pitala ju je što voli raditi u slobodno vrijeme, a njezini odgovori nisu oduševili Adamovu zaštitnički nastrojenu sestru.

"Ona definitivno nije žena za Adama", zaključila je naposljetku Lili, piše RTL.

Doček u Baranji bio je tema rasprava i na društvenim mrežama gdje su gledatelji iznosili svoj stav o nimalo ugodnoj situaciji u kojoj se zatekla Nikolina. Iako ju prvotno nisu simpatizirali neki su sada Nikolini ipak pružili podršku.

-Nikolina mi je u početku bila negativka, a sada se vidi da je žena koju nešto muči. U svakom slučaju nije joj bilo lako kada je sestra malo previše zabadala nos. Ali je dobro podnijela - istaknula je jedna gledateljica.

-Nikolina kao da je na optuženičkoj klupi!! Adamova sestra kao da je neki odvjetnik!!! Puno primitivizma u ovoj situaciji.... - glasi jedan od komentara na Facebooku.

Foto: RTL

- Što je ova umislila dotična sekica da se mora njoj sviđati potencijalna buduća ženica - pisala je jedna gledateljica, dok su neki zaključili kako je Lili jako bezobrazna.

Bilo je i onih koji su se našalili na račun navodne romanse između Adama i Goge. - Možda seka misli da Nikolina fizički ne može odraditi u vinogradu koliko bi mogla npr.Goga - zaključila je jedna od pratiteljica.

Komentara 1

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
11:06 17.04.2020.

Zato će Lili uživat u kavicama s Gogom🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije