Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bucmasta

Objavljena fotka 17-godišnje Kim Kardashian, izgleda sasvim drugačije

Kim Kardashian
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
16.02.2018.
u 14:00

Fotografiju je objavila njena mama Kris Jenner. Na slici je Kim bucmastija u licu, ima tanke obrve, drukčiju frizuru

Iza Kim Kardashian danas stoji mala vojska stilista i šminkera koji se brinu da starleta i reality zvijezda na svakoj fotografiji izgleda savršeno. 

Svaka fotografija koja ide u objavu na društvene mreže Kim pregleda nekoliko puta i provući je kroz filtere kako bi je uljepšala.

 

 

#us 1997 throwback....the best memories #proudmama

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

 

Ovih dana njena mama Kris Jenner objavila je jednu fotografiju koja je snimljena kada je Kim imala 17 godina i na kojoj ne izgleda ni približno  onako kako izgleda danas. Kim je tada imala okruglo u bucmasto lice, obrve su joj bile skroz tanke a frizura ni blizu savršenoj.

Ovakve fotografije su noćna mora za Kim i sigurno joj nije drago što je mama ovakvo njeno izdanje podijelila s milijunima obožavatelja. 

Kim Kardashian
1/11

Komentara 1

DU
Deleted user
08:58 17.02.2018.

Jesenti milu bigulicu, je l' to američka Severina ili Nives Celzijus? Drugim riječima, kaj mi imamo s tom drapačozom? Zar nema dosta vlastitih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije