Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomalo čudno

Fanovi osudili Liz Hurley kada su doznali tko stoji iza njenih seksi fotki

Foto: Instagram
1/5
15.02.2018.
u 12:44

Glumica kaže da je autor seksi fotki koje objavljuje na Instagramu, njen 16-godišnji sin Damian. Obožavatelji su zaključili kako majka i sin imaju poprilično čudan odnos.

Samo jedan pogled na profil na Instagramu 52-godišnje glumice Elizabeth Hurley dovoljan je da zaključite kako se glumica voli fotografirati u badiću i s vrlo malo odjeće na sebi.

Elizabeth je ponosna na svoju liniju i voli je pokazivati, a za fotke koje objavljuje na Instagramu zaslužan je njen 16-godišnji sin Damian, piše The Sun. To je priznala i sama glumica i naišla na val neodobravanja i negodovanja dijela obožavatelja.

 

 

Happy Valentine’s Day ❤️❤️❤️

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

– Pa tko želi gledati svoju mamu dok se namješta u seksi pozu za fotkanje – pitao se jedan od obožavatelja. Većina je obožavatelja zaključila kako im je odnos poprilično čudan i uvrnut, a Damianovi vršnjaci poručili su kako bi osjećali nelagodu da moraju mamu tako fotkati i nikad ne bi pristali na takvo što. 

1/9

Komentara 6

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
12:56 15.02.2018.

Pitanje je dal joj zagoni sin ili pesek?

VO
vorda400
13:28 15.02.2018.

Ma to su fore da malo sve skandalozno ispadne neki dojebnik nabaci koju sliku prije nego joj ga metne

Avatar pittbull
pittbull
23:54 15.02.2018.

Poderao bih je kao kontrolni iz matematike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije