Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas počinje

Nova hit-serija na National Geographicu - Mariana van Zeller U raljama crnog tržišta

National Geographic
14.01.2021.
u 07:20

Nagrađivana novinarka Mariana van Zeller istražuje tajni svijet podzemlja najopasnijih svjetskih crnih tržišta

U svakoj epizodi, istražuje različito crno tržiste, od trgovine narkoticima, vatrenim oružjem do trgovine dijelovima tigrova. Upoznaje glavne igrače, geopolitičku pozadinu i kontekst koji doprinose svjetskoj sivoj ekonomiji u vrijednosti više trilijuna dolara.U prvoj epizodi, koja će premijerno biti prikazana danas, 14. siječnja u 22:00h na National Geographic-u, Mariana će se uhvatiti se u koštac sa crnim tržištem tigrova i dijelova tigrova, toliko tajnovitim i opasnim da je samo nekoliko njih pokušalo otkriti ružne detalje ove trgovine.

Foto: National Geographic

U drugoj epizodi, koja će se  emitirati 21. siječnja u 22:00h. Mariana će razotkriti jednu od najzloglasnijih krijumčarskih ruta, od zabačene peruanske džungle do kolumbijske karipske obale, sve do ulica Miamija. Kako bi otkrila beskrupulozne krivotvoritelje novca, ova nagrađivana novinarka prošla je od ulica punih nasilja u Montego Bayju do otmjenih predgrađa Tel Aviva. Što je sve morala učiniti u potrazi za najvećim svjetskim prevarantima možete pogledati 28. siječnja u 22:00h na National Geographicu.

Foto: National Geographic

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije