Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedisciplinirana

Noge Tamare Ecclestone pune celulita zbog tuluma i alkohola

tamara ecclestone (1)
ultimo
16.01.2012.
u 17:30

– Želim sama zarađivati jer mi smeta kad govore da živim na tatinoj grbači. Snimam reality show "Billion $$ Girl" i poziram u rublju – izjavila je bogata nasljednica

Nakon razuzdanog dočeka Nove godine u Dubaiju Tamara Ecclestone (27) odmara se na Maldivima. Kći vlasnika formule 1 svaki dan promijeni nekoliko kupaćih kostima, a najdraži joj je minijaturni modne kuće Missoni. Razmažena bogatašica na plaži je pokazala sedam tetovaža, ali i stražnjicu te noge pune celulita. Iako na raspolaganju ima vojsku najboljih i najskupljih trenera, nutricionista i šminkera, Tamara očito nije u najboljoj formi.

– Najviše joj škode tulumarenje i alkohol. Doma ima teretanu, ali ne vježba redovito jer nije disciplinirana – otkrili su prijatelji. Iako nema tijelo bez mane, starija kći vlasnika formule 1 i dalje će reklamirati seksi rublje. Modna kuća Ultimo izabrala ju je prošle godine za zaštitno lice.

– Želim sama zarađivati jer mi smeta kad govore da živim na tatinoj grbači. Snimam reality show "Billion $$ Girl" i poziram u rublju – izjavila je bogata nasljednica. Ne smeta joj, kaže, što se njezinu ocu Bernieju (81) ne sviđa njezin show pa nijednu epizodu nije pogledao do kraja.

Tamara i dečko Omar Khyami (37) na Maldivima su unajmili luksuzni apartman. Posluga im na plažu nosi šampanjac i koktele, dok se razmažena bogatašica cijele dane izležava i sunča.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
08:49 17.01.2012.

dok god ima budala koji će je plaćati ....................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije