Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokativna pjevačica

Nives otkrila zašto ju je Kolinda pozvala na inauguraciju

Nives Kolinda
Foto: Promo foto National Geographic
1/4
17.02.2015.
u 08:30

Svojim činom predsjednica je pokazala da ravnopravno gleda na sve građane Hrvatske, smatra Nives

O inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović i njenim uzvanicima još uvijek se priča na veliko. Pozivnicu su dobile mnoge poznate osobe, no definitivno je najviše iznenadila pojava pjevačice i spisateljice Nives Celzijus.

Čime je Nives zaslužila VIP pozivnicu za inauguraciju, mnogi se još uvijek pitaju. Nedavno je predsjednici u čast otpjevala pjesmu ''Kolinda'' koja je novoizabranu predsjednicu ugodno iznenadila, no to nije bio jedini razlog njena dolaska. Svoj poziv pjevačica je opravdala razlozima potpuno druge prirode.

– Mislim da je samim time što me predsjednica pozvala na inauguraciju pokazala da provodi ono što je prije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to tajila – izjavila je Nives za RTL.

Dodala je i da je nova predsjednica upravo tim činom pokazala kako ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, i kao manjina, građani Hrvatske

>>Nives Celzijus VIP gost na sutrašnjoj inauguraciji

>>Ovakvu Nives još niste vidjeli. Pogledajte kako glumi Kolindu!

Komentara 20

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:11 17.02.2015.

Tako je Nives, a kad sam ja na tvoj inervju da bi se kandidirala za najljepšu Hrvaticu rekao da je to nemoguće kad si se već izjasnila kao serpkinja ili da je KGK u pravu da si Hrvatica pravoslavne vjeroispovjedti onda se mene briše.

CR
CrniP
09:05 17.02.2015.

Lijepo da je pozvana, osim što nema dosije (za razliku od drugih uzvanika), poznavala je DrIvu (i nije govorila da se ne sjeća što je kanio -za razliku od drugih uzvanika), brinula se za pozitivnu promociju hrvatskog nogometa (za razliku od drugih uzvanika), bavi se književnošću i pjevanjem (ne lažući da je pisac - za razliku od drugih uzvanika), ne hvali se da ima čista hrvatska krvna zrnca (za razliku od drugih uzvanika)... uglavnom rijetko pozitivna osoba na inauguraciji.

FU
furest
17:33 17.02.2015.

svaka joj cast za razliku od pupovca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije